Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha sok édességet eszek?

Baj ha sok édességet eszek?

Figyelt kérdés

Vitaminokat is eszek meg gyümölcsöt és zöldséget is, de a csokiknak nem tudok ellenállni. Már a terhességem elején ezeket kívántam.

Ártok a babámnak ezzel?

30 hetes kismama

2008. dec. 10. 17:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Ugye nem fog halva születni a babám? Valakitől ezt hallottam!
2008. dec. 10. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De hogy is.Ne is gondolj ilyenre.

cSak elhízol,akár én :)

Több mint +30kg mentem szülni,szerencsére mára 1 kg maradt....

A cukrodra vigyázz.....

Kellemes Kara´csonyt kívánok.

11 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 10. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor jó! a cukrom jó!

Köszi szépen!

Neked is kívánom!

2008. dec. 10. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha a cukrod jó, mint ahogy írod is, nem lehet baja. Egyébként én mindig azt mondom - és nálam bevált - hogy az ember azt egyen, amit megkíván, akkor, amikor megkívánja, csak ne többet, mint amit valóban szeretne. Én eszerint étkeztem mindig, terhesség alatt is, most is (4 hós a babám), nincs rajtam egy fél deka felesleg sem, pedig most főleg rengeteg csokit eszem. Azt érzem, hogy a tejcsihez nekem csokira és vízre van szükségem. Ez ugyanis minden mennyiségben fogy.:-)
2008. dec. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!