Baj ha sok édességet eszek?
Figyelt kérdés
Vitaminokat is eszek meg gyümölcsöt és zöldséget is, de a csokiknak nem tudok ellenállni. Már a terhességem elején ezeket kívántam.
Ártok a babámnak ezzel?
30 hetes kismama
2008. dec. 10. 17:56
1/4 A kérdező kommentje:
Ugye nem fog halva születni a babám? Valakitől ezt hallottam!
2008. dec. 10. 17:57
2/4 anonim 

válasza:

De hogy is.Ne is gondolj ilyenre.
cSak elhízol,akár én :)
Több mint +30kg mentem szülni,szerencsére mára 1 kg maradt....
A cukrodra vigyázz.....
Kellemes Kara´csonyt kívánok.
11 hónapos kislány anyukája
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó! a cukrom jó!
Köszi szépen!
Neked is kívánom!
2008. dec. 10. 18:26
4/4 anonim 

válasza:

Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha a cukrod jó, mint ahogy írod is, nem lehet baja. Egyébként én mindig azt mondom - és nálam bevált - hogy az ember azt egyen, amit megkíván, akkor, amikor megkívánja, csak ne többet, mint amit valóban szeretne. Én eszerint étkeztem mindig, terhesség alatt is, most is (4 hós a babám), nincs rajtam egy fél deka felesleg sem, pedig most főleg rengeteg csokit eszem. Azt érzem, hogy a tejcsihez nekem csokira és vízre van szükségem. Ez ugyanis minden mennyiségben fogy.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!