Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ha magas a vércukrom...

Kismamik! Ha magas a vércukrom, az a babának hogyan árthat? Ha sok édességet eszek akkor magasabb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem itt mindent leír.

Nekem volt, egy falat édeset sem ehettem, szigorú diétám volt végig.

2009. júl. 21. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha 12hétnél fiatalabb terhességben deformitásokat okozhat,vetélést,vérzést.Ha 12 hétnél több a terhesség,akkor lepényleválás,koraszülés,nagysúlyú vagy halott csecsemő születése!De,ha szerencséje van,akkor végig kihordja a terhességet és gond lehet a babának születése után,mert már a magzati életben elhasználja az inzulintermelődét és születés után már csak csökkent mértékben dolgozik a hasnyálmirigye a babának!Röviden ez a lényeg!És igen,ha valaki sok cukros édességet vagy nagyobb mennyiségű ch fogyaszt,akkor nagyon magas lesz a cukorja!Azért van az,hogy naponta többször keveset kell enni,azonos időben!A 10 alatti cukor még nem káros,de folyamatos 10 feletti már nem tesz jót!További kérdésre is szivesen válaszolok,privibe is!

2009. júl. 22. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolónak teljes mértékben igaza van. Én még annyit tennék hozzá, hogy nem csak az édességből nem lehet nemhogy sokat, hanem semmit enni, hanem arra is figyelned kell, hogy melyik étel mennyi szénhidrátot tartalmaz. Óvatosan kell bánni pl. a rizzsel, tésztával, pékárukkal is, mert rengeteg bennük a szénhidrát. Ha cukros lettél a manótól szívesen küldök neked egy táblázatot, amiben benne van, hogy melyik étel mennyi szénhidrátot tartalmaz, ha küldesz e-mailt. Boldog babavárást és no cukor! 28 hetes kismami
2009. júl. 22. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!