Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a tüneteim vannak....

Ezek a tüneteim vannak. Lehetek terhes ?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az, mert mostmár kezd aggasztani, hogy peteérésemkor együtt voltam a párommal, azóta folyamatosan görcsöl a hasam, mintha megakarna jönni, van egy kisebb folyásom is, a derekam leszakad a helyéről, illetve nagyon fáradékonynak érzem magam. 12 órában dolgozom eddig nem éreztem sose ilyet, kb a fél nap eltelik és már minden bajom van alig lézengek, simán lefeküdnék és aludnék egy nagyot, annyira faradtnak érzem magam. Eddig sosem voltam beteges, kb 5éve voltam igazán megfázva és beteg azóta semmi bajom. Nagyon szeretnénk babát, de azt olvastam hogy a teszt csak akkor mutatja ha eltelik bizonyos ido. Nekem pár nap múlva kell megjonnie. Lehetek terhes ? Vagy mitől görcsölök ennyire ?

2021. aug. 28. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező: halvány csikot nem látok csak 1 erős csikot,ami nem terheség,negativ. terheségen kivül stressz,munkahely,sport életmod is késletetheti
2021. szept. 29. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Én látom!!!!!! 2 nap múlva ismételj, remélem erősödik 😊
2021. szept. 30. 01:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Mára még mindig semmi jele a vérzésnek :) mostmár én is reménykedek, irok majd, de légysziiiii szoritsatok 😊😊😊 holnap vagy legkesobb holnap után csinalok még egyet :)
2021. szept. 30. 06:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem. Is igy indult mondjuk en mar a 11dpon pozit tesztelteltem ilyen halványat 🌸 megy a drukk🤞

8+1 hkm

2021. szept. 30. 07:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy alakult?
2021. okt. 7. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Azóta se vagyok terhes....
2021. okt. 27. 18:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Sikerült ❤❤

[link]

2021. nov. 2. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Ennél jobb hír nincs is mára !! Boldog babavárást!! ❤️

(A másik reménykedő voltam, akinek mai napig nem jött össze)

2021. nov. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!