Mikor enyhültek/múltak el a terhes tüneteid az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 23:11
1/8 anonim válasza:
Az első trimeszter végére nagyjából elmúltak, de a harmadikban visszajöttek szinte ugyanazok a tünetek, csak sokkal intenzívebben. Tehát a harmadik trimeszterben is sokat hánytam, rettenetes gyomorégés gyötört, hol volt étvágyam, hol nem, fájdalmak, fájások (derék, hát, lábak). Ezek után azt tudom nyilatkozni, hogy a harmadik rosszabb, mint az első, pedig annak idején azt hittem meghalok az első trimeszteri bajaimban és fáradtságomban, de a harmadik sokkal kimerítőbb
2/8 anonim válasza:
12 hét után. De csak 2 hétig voltam újra normális. Utána kezdődött megint csak máshogy.
4/8 anonim válasza:
Fiammal 5.és 10.hét közt voltak csak, de ott elég aktívan.
Most kb a 7.héten kezdődött és még mindig tart, nem olyan intenzíven. 13.héten járok.
5/8 anonim válasza:
Szia. Első terhességemnél kitartott a rosszullét a 30. hétig. Most ismét terhes vagyok, most elmúltak a tünetek egyelőre a 13. hét környékén. Remélem így is marad.
6/8 anonim válasza:
Nekem későn jöttek a hányós és egyéb tünetek, a 10. hét környékén, és el is tartott kb a 14-15. hét környékéig, ha jól emlékszem.
7/8 anonim válasza:
Elso terhessegnel kb 16-18 het
Masodiknak kb 25 het
Harmadiknal 10 het el enyhultek kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!