Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetesen elmúlhatnak hirtelen...

7hetesen elmúlhatnak hirtelen a terhes tüneteim?

Figyelt kérdés

Holnap megyek az első vizsgálatra, tegnap voltam pont 7hetes. Eddig minden reggel nagyon rosszul szoktam lenni, és a szagoktól is majdnem elhánytam magam.

Ez péntek fele kezdett csillapodni, nincs undor érzetem, és nem is vagyok rosszul. A melleim se nagyon érzékenyek már, nincsenek bedurranva se... illetve egész eddig semmilyen frontot nem éreztem meg, mióta tudom, hogy babám lesz, de csütörtök óta érzem az esőt, és a fejem is kezd szétmenni. Eddig nagyon fejfájós voltam...

Nagyon stresszelek a holnapi vizsgàlattól, hogy mit mond az orvos meg attól, hogy lesz szívhangja a babának! 🥺

Ez normális szerintetek és ne aggódjak? Majd lehet megint jön újra egy ilyen rosszullèt hullám?

Köszi a válaszokat! 🙏🏻

2021. márc. 13. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elmúltak. Majd visszajöttek.

Ezek a tünetek már csak ilyenek...

11hkm

2021. márc. 13. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is előfordult, volt hogy 3-4 napra semmi bajom nem volt, de aztán visszatért, most léptem a 15.hétbe még mindig van, hogy rosszul vagyok,van hogy semmi, melleim is hol leszakadnak hol nem.

Nem akarlak megijeszteni, előfordul, hogy bajt jelez, de inkább csak akkor ha görcsölés, esetleg barnázás/vérzés is társul hozzá. De az idegeskedés tényleg nem segít, holnap biztos minden rendben lesz és már a szívhangját is hallhatod :)

2021. márc. 13. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is pont 7hetesen múltak el, én is tettem fel ide kérdést.

3 nap múlva minden tünet visszajött, még erősebben. 13hkm

2021. márc. 13. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért nem használja itt senki a keresőt? Napi szinten megkérdezi ezt valaki.

Vagy más válaszra számítanak? :0

2021. márc. 13. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező nekem nem múlt el anno 1 percre sem, mégis elvetéltem 8,5 héten. Az uh-n ért a rossz hír, hogy nincs szívhang. Nem ezen múlik hidd el.
2021. márc. 14. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :) ma voltam orvosnál, volt szívhang, viszont kèt embriót látott, a másik kisebb volt, és nála mèg nem volt, így vissza kell majd mennem hozzá! :)

Köszi a vàlaszokat Csajok! :)

2021. márc. 14. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok 🙂
2021. márc. 15. 10:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2021. márc. 16. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!