Lehet-e terhes?
Figyelt kérdés
Másodjára csináltuk védekezés nélkül a barátnőmel, elsőnél nem volt baj. Másodjára előváldék se jött előtte letöröltem és nem élveztem belé. Lehet hogy terhes?
Nem akarjuk.
2021. márc. 11. 00:39
1/19 anonim válasza:
Amennyiben védekezés nélkül szexeltetek, igen lehet az. Ha nem élveztél belé kisebb az esélye, de az előváladékban is lehet sperma. (Nem hiszem,higy ezen sokat segítene a törölgetés.)
Szerintem ha nem akartok gyereket, védekezzetek. Én a helyzetekben ha még nem késő beruháznék egy esemény utánira.
3/19 anonim válasza:
Ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek. Bár igazság szerint amilyen drágák az óvszerek és a gyógyszerek én nem csodálkozom, hogy sok tinédzser megszakítással védekezik. A többiről ne is beszéljünk. Ezeket kéne elérhetővé tenni mindenkinek!
4/19 anonim válasza:
Ha nem akarjátok, védekezzetek. De nehéz...
5/19 anonim válasza:
2 hét múlva teszteljen a barátnőd és legyetek boldogok ha megússzátok.Védekezni kell mert előbb vagy utóbb pechetek lesz és utána mehet abortuszra.Gondolom arra nem vágytok
6/19 A kérdező kommentje:
De mikor elsőnek volt védekezés nélkül előváladékot nem töröltem le semmi és nem volt baj
Most letöröltem.
2021. márc. 11. 08:06
8/19 anonim válasza:
A törölgetéssel nem mész semmire. Aktus közben is jöhet az előváladék.
9/19 anonim válasza:
Akkor elosztok egy tévhitet az előváladékban csak akkor lehet spermium ha előtte történt valamikor élvezés, és nem vizelt utána az illető. Tehát ha elélveztél és nem voltál Wc-n akkor a húgycsőbe képes túlélni a spermium. Ennyi..
10/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőnek írom!
Ilyen nem történt!
2021. márc. 11. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!