Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a tüneteim vannak....

Ezek a tüneteim vannak. Lehetek terhes ?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az, mert mostmár kezd aggasztani, hogy peteérésemkor együtt voltam a párommal, azóta folyamatosan görcsöl a hasam, mintha megakarna jönni, van egy kisebb folyásom is, a derekam leszakad a helyéről, illetve nagyon fáradékonynak érzem magam. 12 órában dolgozom eddig nem éreztem sose ilyet, kb a fél nap eltelik és már minden bajom van alig lézengek, simán lefeküdnék és aludnék egy nagyot, annyira faradtnak érzem magam. Eddig sosem voltam beteges, kb 5éve voltam igazán megfázva és beteg azóta semmi bajom. Nagyon szeretnénk babát, de azt olvastam hogy a teszt csak akkor mutatja ha eltelik bizonyos ido. Nekem pár nap múlva kell megjonnie. Lehetek terhes ? Vagy mitől görcsölök ennyire ?

2021. aug. 28. 12:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
munka miatt stresz,hromonok szorakoznak. nőgyogyász megvizsgál,terheségi tesztet vegyél
2021. aug. 28. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha szexeltetek védekezés nélkül, akkor nyilván lehetsz terhes. De a nem várt előtt ne tesztelj, felesleges, inkább utána pár nappal, ha nem jön meg.
2021. aug. 28. 12:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség első tünete a menstruáció elmaradása. Előtte nincs semmi. Ha van,az más miatt
2021. aug. 28. 12:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig Pms.
2021. aug. 28. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
Tesztelj ha egy napja késik, és kiderül. Addig türelem.
2021. aug. 29. 05:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Simán lehetsz, de ne éld bele magad, sajnos tapasztalat! Rengetegszer csalódtam én is , mert mérget vettem volna rá, hogy sikerült..

próbálj el lazulni, és pár nap múlva kiderül! Egyébként én is hasonló szituban vagyok, tünetekkel de valószínű csak bemagyarázom!

Én keddre (nem) várom

Szívből drukkolok neked, hogy sikerüljön !!!!!

2021. aug. 29. 13:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, remélem sikerül :) félek, a körülöttem lévőknél, barátok rokonoknál éveket várnak babára, hosszú próbálkozások, beültetések.... nem szeretném átélni. Lehet én is csak bebeszélek minden félét magamnak. Majd írj mi lett :)
2021. aug. 29. 15:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp, de te is 😊
2021. aug. 29. 15:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Mi újság csajok?
2021. szept. 4. 14:09
 10/18 A kérdező kommentje:

[link]

2 napja kesik, es esti pisibol alig lathato, szinte fotozni nem is tudtam, de szemmel azert lathato. Vajon?

2021. szept. 29. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!