Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák, nektek...

Túlsúlyos kismamák, nektek hogy reagált az nőgyógyászotok a terhességre? Nem első baba.

Figyelt kérdés

Első terhességemnél sem voltam vékony, most viszont ,,verem" a mázsát sajnos és ez ahogy előre halad majd a terhesség gondolom csak rosszabb lesz. Alap, hogy diétázni kell majd, ezzel nincs is gond.

Én csak az orvos reakciójától félek (még csak pozi tesztem van, nem voltam orvosnál, szóval még bármi lehet).

Nektek nem szólt be, hogy le kellett volna fogyni mielőtt teherbe estek?

Legutóbb az anesztes vágott arcokat, amikor meglátott. Bele se merek gondolni, most mit fog szólni...

2021. aug. 20. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Ja hogy itt mindenki topmodell, ezért mennek a lepontozasok.
2021. aug. 20. 22:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Rengeteg probléma volt az életünkben, aminek egy része most megoldódott, nem szeretném részletezni és kifogásokat sem akarok keresni. Nem tudtam figyelni a súlyomra. Nyilván nem a legjobb kezdet, de most már ez van, ezt már megváltoztatni nem tudom, csak azért tudok tenni, hogy lehetőleg ne hízzak sokat.

Az, hogy semennyit ne hízzak, nem hinném hogy lehetséges, mert a babának, magzatvíznek is lesz súlya, szóval néhány kg alapból felmegy.

2021. aug. 21. 02:21
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
103 kg voltam mikor terhes lettem, a fogadott doki semmit nem szólt rá, minden értékem, eredményem tökéletes volt. A védőnő mondta egyedül, hogy igyekezzek keveset hízni. Látta hogy igyekszem, és alig hízok, inkább csak vizesedtem félidőtől, ő mindig megdícsért. 116 kgval mentem szülni, 98 voltam mikor kijöttem a kórházból.
2021. aug. 21. 06:33
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
De ha diétázol közben, akkor a zsírból vesztessz, tehát összeségében nem nő a súlyod.
2021. aug. 21. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességemet 70kg-mal kezdtem.. 92kg lett a vége. A másodikat 88kg-mal kezdtem, most vagyok 3 hónapos még nem híztam. Én is aggódom kicsit mi lesz ha elkezdenek jönni a kilók felfelé.. de megszólni nem szólt meg senki,inkább én érzem rosszul magam miatta.

De lombikos kismama vagyok és sajnos a kezelések alatt 10kg-ot híztam fél év alatt.. :(

2021. aug. 25. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
2# menjen vissza az időben? Tök felesleges emiatt már bacogatni. Figyeljen oda innentől és ennyi. Tud mást csinálni? V az abortusznàl is szokás prédikàciòt tartani ,hogy oda kellett volna figyelni?
2021. aug. 25. 17:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, voltam az orvosnál, nem kaptam semmilyen beszólást szerencsére. Időpontot kértem egy táplálkozási szakértőhöz, meg többször lesz terheléses cukorvizsgálat is, hogy kiderüljön, ha gond van.
2021. aug. 25. 23:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt értem én, hogy a doki az egészségük érdekében tesz megjegyzést. De valahol mégsem. Most ha lecseszi, hogy nagy a kezdősúlya, akkor sem tud változtatni. Az időben nem tud visszamenni és lefogyni. Nyilván a babát sem fogja elvetetni.

Beszólhat, de akkor is abból kell kihozni a legjobbat, ami van.

Egyébként nekem ugyan nincs állandó orvosom (sztkba járok, vizsgál aki éppen rendel). Megfordultam már legalább 5 orvosnál és egyik sem szólt egy szót sem. Sem a védőnő, sem a terhesgondozóban lévők. Pedig én 110 kilóval kezdtem. Épp fogyóztam (117-ről indultam) és eddig jutottam mire terhes lettem. Vetettem volna el, hogy majd ha leadtam még 30-40 kilót?

Annyi, hogy figyelnek arra, hogy ne hízzak túl sokat, próbáljak egészséges ételeket enni, keveset nassolni, vagy inkább gyümölcsöt. 33 hetes vagyok, eddig 6 kiló jött fel. Nem szóltak érte.

2021. szept. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!