Kismamák, ti mit tennétek a helyemben ? A nőgyógyászom terhes, helyette egy kezdő foglalja el a rendelőt.
Azt előre leszögezném, hogy nem Magyarországon lakunk, így itt kicsit másabb a rendszer...ezt csak azért írom, hogy esetleges félreértéseket elkerüljünk :) Amint írtam a fogadott orvosom terhes és egyre ritkábban jár be a rendelőjébe...egy új doktornő fogja lassan átvenni a helyét, akit még személyesen nem ismerek de a következő vizsgálatra hozzá kaptam időpontot( ez a 16 hetes vizsgálat lesz). A doktornő nagyon friss a szakmában, képről amúgy szimpatikus, nem ezzel van a gondom csak ugye a másik doktornő már sokkal tapasztaltabb, nagyon jónak számít a szakmában és most kicsit megijedtem, hogy mi van ha ez az új nem ért még annyira hozzá...szeretnék tapasztalatokat kérni olyan kismamáktol, akik viszonylag kezdő nőgyógyászhoz jártak/járnak...
Amúgy lenne lehetőségem más rendelőbe menni de itt minden annyira profi(a gépek) a legjobban felszerelt rendelő a környéken és megszerettem. Adnék egy esélyt az új doktornőnek de azért kiváncsi vagyok a tapasztalatokra
A legtöbb esetben a fiatal orvosok sokkal jobbak, mert egyrészt sokkal aktualisabb a tuáduk, mint akik 20-30 éve végeztek, másrészt éppen, mert még nem annyira tapasztaltak, sokkal jobban odafigyelnek, hogy ne csináljanak rosszul valamit.
Meg akinek megvan a diplomája - föleg, ha Nyugaton - akkor nem krumpliért kapta, hanem megvan a kellö tudása ahhoz, hogy rendesen el tudja látni a munkáját!
Emellett ha az eddigi orvosod megbízik benne annyira, hogy átadja neki a rendelöjét, akkor garantáltan megbízható. Ha másért nem, az eddigi orvosod véleménye miatt sem váltanék más valakihez, akiröl még ennyit sem tudsz!
Nekem a kezdő orvosokkal iszonyatosan jó tapasztalatom van.
Sokkal alaposabbak, türelmesebbek, még vannak ambíciók. Ha bizonytalan, inkább elküld egy felesleges vizsgálatra, minthogy leszarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!