Túlsúlyos kismamák, nektek hogy reagált az nőgyógyászotok a terhességre? Nem első baba.
Első terhességemnél sem voltam vékony, most viszont ,,verem" a mázsát sajnos és ez ahogy előre halad majd a terhesség gondolom csak rosszabb lesz. Alap, hogy diétázni kell majd, ezzel nincs is gond.
Én csak az orvos reakciójától félek (még csak pozi tesztem van, nem voltam orvosnál, szóval még bármi lehet).
Nektek nem szólt be, hogy le kellett volna fogyni mielőtt teherbe estek?
Legutóbb az anesztes vágott arcokat, amikor meglátott. Bele se merek gondolni, most mit fog szólni...
Nyilván beleszól, ha egészségtelen.
Ha elvállalja a terhességét, akkor nyilván szólni fog mindenért, ami veszélyezteti a terhességet, életét stb. Mert ha nem szól, akkor meg fel lesz jelentve, ha gond lesz, ugye?
Tehát vállalja a terhesgondozást, de kussoljon, de ha baj van vállalja a felelősséget? Ezt te sem gondol od komolyan?
Kérdező, ha nem gond a diéta, miért nem előtte kezdted? Ezek szerint mégis gondot okoz.
Amúgy a védőnő jobban be fog szólni, mint az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!