Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kérdezik meg a nőgyógyás...

Miért kérdezik meg a nőgyógyászok, hogy tervezett volt-e a baba?

Figyelt kérdés

Amikor először telefonáltam, visszakérdezett az orvos, hogy "és ez jó hír?", másik rákérdezett nyíltan.

Mit befolyásol ez? Ha el akarnám vetetni úgyis mondanám. Tőletek is megkérdezték?

2017. jan. 7. 10:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mindharom alkalommal.
2017. jan. 7. 10:33
 2/18 Snorri ***** válasza:
82%
Nem, tőlem senki, pedig többel is volt dolgom.
2017. jan. 7. 10:33
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Barátnőmtől csak a 3. doki kérdezte meg, pedig neki nagyon nem volt tervezett mivel nem párkapcsolatból lett. Ő meg pont úgy volt vele, hogy fura hogy egyik orvos sem kérdezte. Egyébként megtartja a babát, nem akarja elvetetni.

De például, ha valaki tervezi, akkor jó eséllyel felkészül rá és nem szed mellette fogamzásgátlót stb.

2017. jan. 7. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Tőlem is kérdezték. Gondolom elindítaná az abortuszt, ha mondanád, hogy nem akarod megtartani. Állandó orvos pedig tervezhet, hogy lesz e mégegy kismamája, vagy sem.
2017. jan. 7. 10:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Annak mondjuk örült, hogy tervezett volt és szedtem előtte is vitamint. Automatikusan adta is a doki az időpontot a következő vizsgálatra!
2017. jan. 7. 10:41
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Aki nem tervezte, az nem biztos, hogy megtartja, és akkor nem akar kifutni az időből. Illetve szedhetett gyógyszert, használhatott olyan szert, ami ártalmas, stb.

Tervezett babára vágyó legfeljebb vitamint szed.

2017. jan. 7. 10:45
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Tőlem is mindkétszer megkérdezte hogy "kívánt terhesség?"

Szerintem is gondolhat az 'előéletre', na meg persze azért kérdezheti hogy megtartod-e. A boltban is megkérdezik hogy kérsz-e még valamit, pedig nyilván mondod ha igen

2017. jan. 7. 10:53
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Tőlem is megkérdezte,azt mondta azért mert aki nem szeretné megtartani annak nem mutat ultrahangon szívpulzálást/szívverést. Szerintem ez is dokifüggő.
2017. jan. 7. 11:04
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
szerintem egy örömmámor közepén jobban hangzik a "tervezett?" vagy "örülünk?" mint a "kaparjuk?" vagy "abortáljuk?" kérdés :)
2017. jan. 7. 11:13
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Nálam is megkérdezték az első két vizsgálaton (sztk-s orvos volt még akkor), hogy "Megakarja tartani?". Mindig mondtam neki, hogy persze, tervezett volt.
2017. jan. 7. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!