Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kérdezik meg a nőgyógyás...

Miért kérdezik meg a nőgyógyászok, hogy tervezett volt-e a baba?

Figyelt kérdés

Amikor először telefonáltam, visszakérdezett az orvos, hogy "és ez jó hír?", másik rákérdezett nyíltan.

Mit befolyásol ez? Ha el akarnám vetetni úgyis mondanám. Tőletek is megkérdezték?

2017. jan. 7. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagy lelkesedéssel mondtam, hogy nem jött meg és pozit teszteltem. Ezután nem kérdezte meg.
2017. jan. 7. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Mert protokoll szerint kotelesek megkerdezni. Hogy az abortuszt, vagy a terhesgondozast inditsak -e el.
2017. jan. 7. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Igen, megkérdezték. A további eljátások miatt kérdezik.
2017. jan. 7. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem kérdezte, de nyilván azért, mert előtte pár hónappal a rákszűrésen már megbeszéltük, hogy abbahagyom a fogamzásgátlót és hogy milyen vitaminokat szedjek.
2017. jan. 7. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Amikor nőgyógyászt váltottam költözés miatt, már olyan korban volt a magzat, hogy régen nem jöhetett szóba az abortusz, mégis megkérdezte, hogy tervezett-e a terhesség, úgyhogy szerintem, ahogy már valaki írta, az "előélet" miatt.
2017. jan. 7. 14:24
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Tőlem nem kérdezte meg a doki, 40 éves vagyok és 1. baba, fel se merült benne, hogy nem tartom meg.

Viszont az ismerősök... na, ők pont azt kérdezték, hogy tervezett volt-e...

2017. jan. 7. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is megkérdezték a vizsgálat legelején. Ujjongtam amikor kiderült, hogy van szívhang, és minden oké, mondták is, hogy végre valaki aki örül annak, hogy babát vár. Ennek tükrében jogos a kérdés.
2017. jan. 9. 11:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Tőlem nem kérdezték, egyik alkalommal se a szegedi Női Klinikán. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én előtte is jártam oda vizsgálatokra, mert a kisfiam nehezebben érkezett. A kislányom pedig sietett a bátyja után.
2017. jan. 18. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!