7 hetes terhesen utrogestan szedése mellett barnázás?
7 hetes vagyok, 1 héttel ezelőtt is volt egy ici pici pecsételésem a tisztaságin, ami kb narancssárgás, vagy tejes kávé színű kb. hamar el is múlt. Tegnap viszont újra jelentkezett, most több volt és enyhe görcsökkel társult...
utrogestant kell szednem 2x2-t mert 2 vetélésem volt már és a meddőségin kiderült a progi hiány, így a dokim azt mondta ha terhes leszek azonnal szedjem.
Szerdán van időpontom a dokihoz vissza. Sajnos telefonon sem tudom elérni. Utro kúp mellett miért "barnázhatok" mégiscsak? :(
Ja és amint elkezdődik felteszem az adag kúpot és azonnal abbamarad a barnázás...
Közben pedig a tüneteim ugyanúgy vannak, sőt a hányinger is nemrég jelentkezett és éjjel is azzal szenvedtem.
érdemes lenne bemennem a korházba? Hétvége van sajnos csak ott fogadnának.
Megnéztek, semmi baj nincs, alaposan kivizsgáltak, se méhen belül, se hüvelyen belül semmi nyoma vérzésre utaló dolognak, így az orvos szerint csak a beágyazódás zajlik tovább, ahogyan nő a baba, ez okozza.
A picúrral minden rendben dobog a szíve, mérete is kiváló :)
#3-as, ugye tudod hogy ez nagy hülyeség amit írsz?! “Ne terheld felelslegesen az ellátorendszert”.
Gondolom sosem voltàl terhes… onnantól kezdve hogy megdobban a szíved alatt a kis szíve, az életednél is jobbam szereted, aggódsz érte. Ha hematóma jele a vèrzés, azt tudjàk kezelni, illetve ha úgy adódik benr fogjàk a kórházban ès kivizsgálják a vèrzés okát/kezelik. Nem úgy van ám hogy terhes lesz a nő, aztán csak 9 hónap múlva meg kórházba amikor meg kell szülni a gyereket.
Kérdező, örülök hogy minden rendben van.🙏🏻😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!