Többet eszel kismamaként vagy változtattál az étkezéseden?
Terhességi hetet és felszedett súlyt is mondanátok?
Azok kívül persze amiket eleve nem szabad enni/inni.
Én annyit változtattam, hogy figyelek a mindennapi nyers zöldség és gyülölcs bevitelre, meg eszem joghurtokat is. (Várandósság előtt nem voltam nagy gyümi és joghurt evő, de zöldségekből mindennap sokat ettem). De kalóriára nem eszem többet. Eddig még a súlyom nem nőtt csak a poci. 20 hetes vagyok és 28 éves
165cm vagyok 59kg-ról indultam és most 22 hetesen 65 kg vagyok. Nem érzem hogy többet ennék, 2 hete írogatom kalóriabázisba és kalóriában ugyanott vagyok mint eddig, és nagyon hasonló ételeket is fogyasztok. Én azt vettem észre, hogy egyszerűen csak most jobban rakódnak rám a kilók mint eddig. Fehér kenyérrel, liszttel, édességekkel óvatosabban kell bánni, különben a végére biztos megszaladnak a kilók. Mindenki azt mondja hogy utólag nehezebb leadni, mint ezalatt a pár hónap alatt picit odafigyelni. Én bízom a tapasztaltakban, nekem első baba, nincs összehasonlítási alapom. :P
Boldog babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!