Hogyan állítsam le a hízást? Tudom, hogy ez elég sok de változtatni akarok! 25 hetes kismama.
Ha mostantól nem ennél semmit, a babának akkor lenne elég a te fölöslegedböl, emiatt nem kell aggódni!
Ami neked jót tenne, ha minél több zöldséget ennél, nagyon kevés lisztes dolgot, kevés zsiradékot, és semmi nasit! Meg természetesen az üdítök, cukros teák sem férnek bele.
MEg próbálj minél többet mozogni, sétálni, ez nem csak lassítja a hízást, de a kondíciódat is jvaítja, ami szüléskor meg utána nagy elöny.
Elvileg az elsőnek annyiban igaza van, hogy egy terhesség alatt 10-14 kiló az, ami szükséges a gyerekre, meg az anyának, a többi tényleg csak hízás.
Ha efölött még pár kiló feljön, az nem gond, de több nem jó, mert az az, ami utána rajtad is marad.
A sok zöldség, kevés ch, kevés zsír, normál adag fehérje és valamivel több mozgás - mármint ha nincs orvosi oka, amiért nem lehet -, mindenképpen segít.
*másikbol = nasikból
Romániába élünk és én még nem hallottam senkitől hogy itt lenne cukorterhelés de ha igen akkor gondolom jövő héten fogja mondani az orvosom amikor megyek ellenőrzésre.
Fogyókúrázni nem szabad, tehát ez az ilyen 10 nap alatt 10 kiló mínuszt ígérők, meg hasonló baromságok. Egészségesen táplálkozni természetesen szabad.
Csoki csipsz süti nem jó, gyümölcs, zöldség, hal, fehérhús mehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!