Azert vagyok tavolsagtartobb mert babat varok?
Amugy meg okostojas csak egy pelda: te aki egy normalis kapcsolatban el 7 eve es bejelenti a baratnoje hogy szetmegy az 5 eves kapcsolatbol 1 honapra ra osszejon egy gyerekkel osszekoltozik es kozli hogy 1 honap utan ok mar gyereket akarnak csak sajnos nem jon ossze.
Most erre mit lehet mondani? Komolyan szamomra ez iszonyat gyerekes es felelotlen es mar meguntam hogy ezeket hallgassam. En nem vagyok ilyen.
#17,#18,! Szerintem ti vagytok eltájolva! A saját sérelmeitek miatt hordtok le azért, mert nekem normális barátaim vannak. A kérdező egy szót se írt a kérdésben arról, hogy tőle fordultak volna el a barátai. Ő viszont úgy írt, ahogy egy barát sose tenné:"senkire nem vagyok kíváncsi...""Nem hiányoznak már a barátok, nem is akarok velük beszélni." Ez milyen barát? Van fogalmatok arról, hogy milyen egy igazi barát? Gondolom nincs. Szerintem kb.egy húszassal idősebb lehetek nálatok, így volt időm megtapasztalni. Nem, nem az, akivel együtt jársz bulikázni, és annyi. Nincs gyerekem, nekik viszont van, de ezért sose dobtak el, mivel a gyereknek és a barátnak is megvan a maga szerepe, nem ugyanaz a kettő. Mellettük voltam a terhességük alatt és után. Tudtunk beszélgetni ugyanúgy, mivel egyikünk se lett közben ufo. Ugyanazok az emberek vagyunk gyerekkel, vagy anélkül. Többszörös keresztanya is lettem általuk, van, akinek már fel is nőtt. Ez csak ilyen tini szokás, hogy ha egyikük szül, már nincs közös érdeklődés. Ha így van, az sose volt barátság. Amúgy 4 házasságból 3 válással végződik. Nos, olyankor is nagyon jól jön egy barát. A többiek meg idejönnek sírni, és naponta 5 kérdést írnak ki, hogy valaki meghallgassa őket, nézz csak át bátran a felnőtt párkapcsolatok kategóriába. Tényleg nem akarom túlfeszíteni a húrt, de mondok még egy durvát! Tesóm is szült, és vele is tudunk beszélgetni, pedig azóta már 10ezer km választ el tőlük, mégis kétnaponta hívnak videón és van témánk, sőt a kicsivel is beszélek 😉
Kérdező! Mivel nem értesz egyet, ha már így leokostojásozol? Talán alkalmasnak tartod magad barátnak ilyen szöveggel?: "Muszájból találkoztam velük" Szerinted ilyen egy barát? Muszájból??? Miért, fegyvert fogtak a fejedhez, vagy mi? Szerinted gyerekes a barátnőd. Oké, elhiszem. És mikor lett ilyen? Tegnap? Ha nem tetszik, miért barátkoztál vele? Ha most ért véget egy 5 éves kapcsolata, valószínűleg pont akkor lett volna a legnagyobb szüksége a barátnőjére. De kit érdekel? Neked most jó. Ki kíváncsi a problémáira, ugye? Tartom: Ilyen sz.rt se érő barátra tényleg nincs szüksége. Nagyot fogtok még koppanni. Tudod, az élet nem egy egyenes vonal, aki boldog, lehet még nagyon mélyen, és fordítva. Akkor majd jusson eszedbe.
Uristen. Valaki itt nagyon szivere vette a dolokat es tul sokat gondol bele a dolgokba. Kicsit talan tul erzelmes is hol ott nagyon nem ugy vannak a dolgok ahogy gondolja. :)
Nekem nincs szuskegem baratokra leirtam tobbszor is, sot lehet valakinek ez hihetetlen de sosem volt. Nem vagyok egy tehetetlen fajta feltalalom magam es nem masok nyakan erzem magam jol. Ez vonatkozik arra is hogy soha eletembe nem ittam sosem volt ra szuksegem nelkule is jol tudtam magam erezni valaki pedig el se tudja kepzelni nelkule. Kb pont ilyen lehet a baratsag is. Valakinek fontos valakinek nem.
Ez vonatkozik a kapcsolatra is. Nem kell hozza ferfi hogy jol erezzem magam.
Amiota terhes vagyok csak erosodott az erzes es ezzel nem vagyok egyedul ahogy latom. Akinek semmi koze a kerdesemhez minek vagytok itt? Okoskodni mekkora szar ember es barat lehetek? Nem mindegy nektek hogy en milyen vagyok? Nem tudtok semmit az emberrol csak mert kiirt egy kerdest es a “ baratait” sem ismerhetitek.
Legyen nektek barataitok nyugodtan engem nem zavar titeket se zavarjon ha en nem vagyok kivancsi senkire csak a csaladomra. :)
Nem a szakitasrol volt szo. Mitol lennek felsobbrendu? mert normalis ertekrendel rendelkezem es nem allok ossze alkoholista 50 evessel a penzert vagy azert mert nem tervezek szinte idegen palinak gyereket szulni 1 honap ismeretseg utan?
Ugyan, az emberek mindig is rosszul viseltek ha valaki oszinte.
En oszinten orulok ha valakinek tenyleg jo baratja van akivel tud beszelgetni es nem erzi ugy magat vele mintha ket kulon bolygon lennenek. Szerencsesek vagytok de remelem tisztaban vagytok vele hogy ritka ugyhogy becsuljetek meg. Nem kell magatokra venni semmit ugyanis nem is ismertek es nem rolatok van szo es a ti barataitokrol.
Oszinten nem erdekel mit gondoltok rolam attol meg nem vagyok kivancsi baratokra anyukakra osanyakra senkire. Boldogan elvagyok ezek nelkul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!