Azert vagyok tavolsagtartobb mert babat varok?
Nagyon sok kapcsolat felszines lett es nagyon ritka sajnos az igazi oszinte kapcsolat. Kb tenyleg ugy erzem sokan csak unalomuzonek hasznaljak a masikat amikor epp nincs mas.. na en erre nem lennek kepes inkabb vagyok egyedul mint ilyen emberekkel. Es nem is csak baratkozas teren…
Tenyleg ugy erzem higy amiota terhes vagyok megjobban kinyilt a szemem es tok szomoru amit latok. Meg anyukak is olik egymast kb minthogy osszetartanank es megertenek egymast
Detto ugyanígy vagyok.
Barátok gondjai nem kötnek le, egyszerűen nem tudok pld. a saját maguk által gerjesztett párkapcsolati drámájukhoz hozzászólni, vagy a kapuzárási bulizásokhoz, pasizásokhoz. Nagyon érzem hogy ezzel az időszakkal nagyon más utakra megyünk de - bevallom - valahogy nem is zavar...
Hasonló a munkahelyen - volt több ottani haverom, de most már ők se érdekelnek igazán... na meg eddig nagyon lelkesen, lelkiismeretesen végeztem a munkám, de már csak nyűg (sajnos a tahó utódomnak is köszönhetően). Szóval engem is már inkább a babázás, magamra figyelés, ilyesmi köt le.
1.5 éve itthon dolgozunk a férjemmel de nem sokalltam be. Állandóan van valami tennivaló, 20 hetesen még nem vettünk semmit se például. Engem is most a férjem érdekel kb, anyum, meg 2-3 barátnőm, de ők kisgyerekesek vagy terhesek (bár nem csak erről a témáról beszélnük, de sokat erről is).
Figyelj, legalább mi nem fogunk hamar becsavarodni az otthonléttől. :D
Az tuti. Ugyan igy gondolom amit irtal az elejen ugyan ezt hallgattam en is…
Baba elott is itthon ulos voltam es 5 evig enis itthon dolgoztam mindig kerdeztek hogy birom de en imadom. 😆
Ne törődj vele, ilyen barátra nekik sincs szükségük, aki nem kíváncsi a problémájukra, mert most épp terhes. Ha meg eddig se voltak barátaid, akkor kár megjátszani magad, valószínűleg mindig is alkalmatlan voltál barátnak, mert csak saját magad érdekel. Nincs ezzel semmi gond, csak majd ne gyere ide sírni, hogy jaaaaj, mióta szültem senki nem foglalkozik velem, egész nap nem tudok két értelmes szót váltani senkivel. Az anyukákat meg majd az első játszótéri találkozásig idealizálod, aztán kezdődik a f.szméregetés, kinek mit tud már a gyereke, szoptatsz/tápszerezel,mosizol/
nem mosizol, együtt alszol/külön alszol és rájössz, hogy nem is akarsz barátkozni, mert milyen gusztustalanok már az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!