Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azert vagyok tavolsagtartobb...

Azert vagyok tavolsagtartobb mert babat varok?

Figyelt kérdés
Amiota terhes vagyok senkire nem vagyok kivancsi csak a ferjemre. Nem hianyoznak a baratnok nem is akarok veluk mar beszelni. Amugy se voltam egy tarsosagi ember nem szerettem kimondottan masokkal lenni de mostmeg mar vegkepp. Ez mar az anyasag miatt van? Hogy mar csak a csalad fontos ?
2021. júl. 23. 18:55
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Nagyon sok kapcsolat felszines lett es nagyon ritka sajnos az igazi oszinte kapcsolat. Kb tenyleg ugy erzem sokan csak unalomuzonek hasznaljak a masikat amikor epp nincs mas.. na en erre nem lennek kepes inkabb vagyok egyedul mint ilyen emberekkel. Es nem is csak baratkozas teren…

Tenyleg ugy erzem higy amiota terhes vagyok megjobban kinyilt a szemem es tok szomoru amit latok. Meg anyukak is olik egymast kb minthogy osszetartanank es megertenek egymast

2021. júl. 23. 20:29
 12/41 anonim ***** válasza:
44%

Detto ugyanígy vagyok.

Barátok gondjai nem kötnek le, egyszerűen nem tudok pld. a saját maguk által gerjesztett párkapcsolati drámájukhoz hozzászólni, vagy a kapuzárási bulizásokhoz, pasizásokhoz. Nagyon érzem hogy ezzel az időszakkal nagyon más utakra megyünk de - bevallom - valahogy nem is zavar...

Hasonló a munkahelyen - volt több ottani haverom, de most már ők se érdekelnek igazán... na meg eddig nagyon lelkesen, lelkiismeretesen végeztem a munkám, de már csak nyűg (sajnos a tahó utódomnak is köszönhetően). Szóval engem is már inkább a babázás, magamra figyelés, ilyesmi köt le.

1.5 éve itthon dolgozunk a férjemmel de nem sokalltam be. Állandóan van valami tennivaló, 20 hetesen még nem vettünk semmit se például. Engem is most a férjem érdekel kb, anyum, meg 2-3 barátnőm, de ők kisgyerekesek vagy terhesek (bár nem csak erről a témáról beszélnük, de sokat erről is).

Figyelj, legalább mi nem fogunk hamar becsavarodni az otthonléttől. :D

2021. júl. 23. 20:43
 13/41 A kérdező kommentje:

Az tuti. Ugyan igy gondolom amit irtal az elejen ugyan ezt hallgattam en is…

Baba elott is itthon ulos voltam es 5 evig enis itthon dolgoztam mindig kerdeztek hogy birom de en imadom. 😆

2021. júl. 23. 20:49
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Előtte én nagyon társasági lény voltam,szépségszalonban dolgoztam tele csajokkal, baratnökkel. De mikor kismama lettem, én is ilyen lettem. Főleg,mert veszélyeztetett lettem. Kb hárman ha érdeklődtek. 2 barátnőm a szülésnél is ott volt velem és ők azóta is jönnek és mi is megyünk. Pedig én nem vagyok a folyton babárol csacsogó anyuka,mégsem érdeklem így mar őket annyira,de nem is érdekel
2021. júl. 23. 21:12
 15/41 anonim ***** válasza:
55%

Ne törődj vele, ilyen barátra nekik sincs szükségük, aki nem kíváncsi a problémájukra, mert most épp terhes. Ha meg eddig se voltak barátaid, akkor kár megjátszani magad, valószínűleg mindig is alkalmatlan voltál barátnak, mert csak saját magad érdekel. Nincs ezzel semmi gond, csak majd ne gyere ide sírni, hogy jaaaaj, mióta szültem senki nem foglalkozik velem, egész nap nem tudok két értelmes szót váltani senkivel. Az anyukákat meg majd az első játszótéri találkozásig idealizálod, aztán kezdődik a f.szméregetés, kinek mit tud már a gyereke, szoptatsz/tápszerezel,mosizol/

nem mosizol, együtt alszol/külön alszol és rájössz, hogy nem is akarsz barátkozni, mert milyen gusztustalanok már az emberek.

2021. júl. 23. 21:58
 16/41 anonim ***** válasza:
26%
15# Sajnállak téged komolyan. Hihetetlen szar életed lehet,szar és csalódott emberként.
2021. júl. 23. 22:02
 17/41 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, de nekem vannak barátaim, és soha nem dobnám el őket, csak azért, mert terhes vagyok, ahogy ők se engem. Erről ennyit.
2021. júl. 23. 22:08
 18/41 anonim ***** válasza:
46%
Csak egy kérdés 17es. Amúgy van már gyereked? Mert én őszintén szarul éreztem magam amikor kb néhány kivétellel le se szartak a barátaim. Vagy inkább a "barátaim". Szóval elméleti a kijelentés vagy nálad ez a valóságban is működött?
2021. júl. 23. 22:27
 19/41 anonim ***** válasza:
30%
17# Kicsit elvagy távolja. Szerintem nincs gyereked még.Én sem dobtam el őket,kerestem őket,de nyilván nem tudtam elmenni az elején ide oda velük és ebbe,aki nem igazán barát,belefárad.
2021. júl. 23. 22:29
 20/41 A kérdező kommentje:
15/ Igen tenyleg nincs szuksegunk ram mivel nem vagyunk egy szinten. En felnottem ok pedig nem errol nem en tehetek ha engem mar nem erdekelnek a gyerekes pasizos szakitok kibekulok hulyesegek. Mellesleg ok sose kerdeztek engem hogy en hogy vagyok en hallgattam mindig csak mindenkinek a problemajat. Ennyit errol nem fognak hianyozni ne aggodj nekem nem a baratnok toltik ki a szivem hanem a csaladom. Mindennel fontosabbak.
2021. júl. 23. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!