Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez baj? Vagy...

Szerintetek ez baj? Vagy igazat mondanak?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok a héten lépek a 4 hónapba.A terhesség eleje óta nem szedek semmi féle vitamint csak magnéziumot mikor kemenyedik a hasam. A szüleim állandóan azzal piszkálnak hogy azért ilyenkor már látszania kéne (látszik de nem annyira azért mint egy minden órásnak nyilván..) meg hogy nem mozdult még meg a baba akkor biztos baj van ez az én hibám,mert beteg lehet a baba hozzá teszem 13 hetesen voltam vizsgálaton ott egy héttel kisebbnek látták

De szerintetek igaz lehet? Tényleg beteg lehet? Mert még nem mozdult meg az is akkora gond mert már azt mondják a szüleim ilyenkor kötelező megmozdulnia 16 hetesen.

Első terhesség

2021. júl. 20. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
Az ősember se szedett terhesvitamint. Ha ezen múlna, modern emberi faj se alakult volna ki. Az, hogy nem mozog még, az tök normális. 20. hét előtt nagyon kevesen érzik. A folsav ami nagyon fontos egy kismamának, azt azért nem ártott volna még a teherbeesés előtt elkezdeni, megakadályozza a nyitott gerincet, és pár súlyos idegrendszeri rendellenességet. De most már mindegy...
2021. júl. 20. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Osztom a #10 véleményét. Ha már most beleokoskodnak mindenbe, mi elsz később, jézusom.

Én nem szedtem semmiféle vitamint. Változatosan étkeztem és ennyi. Persze, konzultáltam a dokimmal de azt mondta nem szükséges. Nem lett semmi baja a lányomnak. A has mérete megint csak változó. Már a 28. hétben voltam, amikor egy régi barátunk eljött meglátogatni, és mondogata hogy na, ha márm egvan a szép ház, hát kéne bele a gyerek. Mondtuk, jön nemsokára. Csak nézett nagyot, hiába álltam előtte. Alig látszott valami, simán

rám jöttek azok a ruháim amiket terhesség előtt is hordtam. A mozgást pedig csak a 22. hét körül éreztem először. Szóval ne aggódj, ne stresszeld magad, és ne hallgass a szüleidre. Nem feltétlenül okosabbak csak azért, mert szülők.

2021. júl. 20. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
25.het korul kezdett el igazan latszdodni a hasam,rugasokat is 24.hettol ereztem. Vitamint valoban nem artana szedni,leginakbb folsavat,de ha nem szedsz,es valtpzatosan etkezel,nem valoszinu,hogy baj lesz.
2021. júl. 20. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Fuhh nem irigyellek..ez csak az előszoba a szüleiddel.
2021. júl. 20. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező még sok baj és sok probléma lesz még a baba nagyszüleivel,azaz te szüleiddel.Alig van hasad,alkattol és magasságtol és csipőtől függ,meg hogy anyukádnak terhesen mekkora hasa volt. Babád méretei és hasad mérete is átlagos,normális. valakinek baba csak 20-23.héten kezd el mozogni,has is 20-23.héten látszik kivülálloknak.
2021. júl. 20. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a 20. hét körül már éreztem a mozgást, de kb csak 2 héttel később jöttem rá hogy ez az :D A 24. hétig nem igazán látszott rajtam a terhesség, bár mivel "kabátos" időszak volt, pl. a szomszédom is már csak akkor látta amikor a 8. hónapban voltam (nagyon jót nevettem az elképedt arcán).

Ne hagyd hogy már most negatív befolyással legyenek rád a szüleid. Később ez csak fokozódni fog. Tegyél legjobb belátásod szerint, hiszen a te felelősséged a picúrka, nem az övék. Jogod van átélni és megélni a terhességed.

2021. júl. 20. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!