Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8 éves gyerekek igazat mondana...

Hencz Mimi kérdése:

8 éves gyerekek igazat mondanak vagy csak kitalálják a történetet?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 12:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ki így, ki úgy. Hol így, hol úgy.
2018. júl. 30. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet általánosítani. Bőven van már képzelőerejük ebben a korban, így tehát nehéz megmondani.
2018. júl. 30. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha látta a fogtündért az egy dolog, ha látta anyut "pusziszkodni" egy bácsival az meg egy másik dolog.
2018. júl. 30. 12:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Is-Is.
2018. júl. 30. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztán emlékszem, hogy 6-7 évesen milyen "általam látott" horrortörténetekkel riogattam az osztálytársaim. Szóval elég jó képzelőerőm volt, és néha már én is kezdtem elhinni, hogy a suliwc-ben szörny van. Ennek ellenére sokszor meg igazat mondtam.

Tehát a kérdésre lehetetlen válaszolni, csak tőle tudhatod meg a választ. Ha hazudik sem valószínű, hogy bevallja (szégyellené magát), de ha rákérdezel az apróbb részletekre, akkor azért hamar kiderülhet, hogy mi is van valójában.

2018. júl. 30. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

40 éveseknek is vannak kitalált történeteik, és nem mondanak mindig igazat.

Nem korfüggő.

2018. júl. 30. 13:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Apukájárol meg én rólam beszél hogy az apuja szerelmes belém meg ilyesmik
2018. júl. 30. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom akkor te nem az anyja vagy :P Lehet pontosan látja hogy "ugrasz" erre, vagy érdekel amit mond. Ha figyelmen kívül hagyod, abbahagyja a konfabulálást a témáról.

(Leszámítva persze ha igaz...de nem hinném hogy egy férfiember a 8 évessel osztja meg szívügyeit).

2018. júl. 30. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha jól értem esetedben az is kérdés, hogy ismeri e az "igazságot". Lehet téves a megfigyelése, vagy felnőtt fejjel túlzónak nevezhető a szóhasználata.
2018. júl. 31. 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet így van. Lehet csak szeretné, hogy így legyen. Lehet, csak kíváncsi, mit fogsz rá mondani. Sok lehetőség van.
2018. aug. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!