Tesóm nem foglalkozik a gyerekeivel, mi a véleményetek?
Egy kb egy evvel ezelotti “kerdesemhez” ismet irtam a fejlemenyekrol. Olvassatok el, mi a velemenyetek? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Annyira jol esik kiirni magambol ismeretlen embereknek! :/
egy igazi pancser vagy, ahogy a nővéred
ha ennyire sajnálod a gyerekeket, miért nem teszel semmit?
akkor nem lenne dráma amiről leher beszélni, vagy ide kiírni?
Most ez komoly? Sajnálnunk kellene a nővéredet? Miért is? Mert felcsináltatta magát egy semmirekellő, munkakerülő (hű de meglepő) cigánnyal? A kérdésből nekem az jön le, hogy a nővéred is egy teljesen életképtelen, semmirekellő nőszemély, nulla egzisztenciával. A szüleire szorul, ha a gyerekeiről van szó. Ő miért is nem teremtett meg semmit a gyerekvállalás előtt? Na ez a baj ezzel az országgal. Hogy ilyen nulla emberek szülnek halomra.
Akit sajnálok ebben a történetben, azok a szüleid. Sterilizáltatniuk kellett volna a kicsi lányukat, hogy ne hozzon ennyi bajt a fejükre.
Ezért nem kellett volna velük vegyülni. Leszarom, ha valaki azt mondja rám, hogy előítéletes, netán rasszista vagyok. A sárgalábúak rászolgáltak.
A nővéred pedig magának kereste a bajt, ő az, akinek az érdekeit most a legkevésbé kell néznetek. Ha azt akarjátok, hogy a gyerekeknek normális gyerekkora legyen, és ne váljanak ők is a szüleikhez hasonló semmirekellőkké, akkor jobb, ha értesítitek a gyámügyet, vagy mit tudom én kinek kell szólni ilyen esetben. Csak emeljék ki a gyerekeket ebből a mérgező környezetből. A nővéredre pedig lehet ez az egész akár jó hatással is. Két út áll majd előtte, összeszedi magát, és mindent megtesz a gyerekeiért, vagy tovább züllik élete szerelmével.
igen, ha kell hívd ki a gyámhatóságot, indíts pert a nővéred ellen, ha kell fenyegesd meg, vagy verd össze
ha annyira sajnálod a gyerekeket, csinálj valamit, ne itt sajnálkozz, mert attól nem lesz jobb nekik
Off-olok, mert a témához nem szólok hozzá, annyira vérlázító MINDENFÉLE szempontból.
7-nek írom: Sárgalábú? Nna ezt így ilyen formában még sosem hallottam. :D :D
Ezentúl használni fogom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!