Ez mennyire lehetséges?
Nekem apukám sajnos elég buta,egy szakmunkása van a 8 általános után,de 2db 2 jegyű számot is nehezére esik papíron összeszorozni,illetve ilyen alapvető dolgokat se tud hogy a Watt az a Volt x Amper
Az anyukám szintén egy szakmunkással büszkélkedik csak,viszont őt külön tisztelem amiatt amilyen odaadással azt a munkát végzi. Ő kicsit értelmesebb,de politikáról,művészetről,filozófiáról vele se lehet beszélni,nem tudja pl ki volt Nietzsche vagy Freud. Viszont a szülei tanárok voltak szóval műveltebbek.
Aztán itt vagyok én,nagyszülőket sose ismertem,mégis 18 évesen 176-os IQ-m van,sose tanultam életemben egy percet se (mondjuk el is itélem az oktatási rendszert,visszataszító sok dolog) mégis jobb dogákat írtam mindig a legnagyobb strébereknél is úgy hogy ha be is jártam akkor is csak origamizni,annyira untatott a tananyag,mivel nekem alapvetőnek tűnt,illetve szabadidőmben amíg más az érettségi tételeket nyálazza át az osztályból,én alkalmazott matematikával foglalkozok hobbiból.
Egyetemre viszont nem tudom hogy felvesznek e,mivel hiába szinte biztos hogy 90% felett lesznek az érettségiim,az évvégi jegyeim kettesek,hármasok. (5-ös dogák,1-es házik és órai munkák)
Szóval buta szülőknek is lehet tanárok szavával "pofátlan zseni életművész" gyerekük.
A nagynéném is hasonló mentalitású,lazán nulla tanulással elvégzett egy csomó iskolát,egy darabig a Teva egyik fő vegyészmérnöke volt,majd megunta hogy olyan gyógyszerekhez adja aláírását amiben más mennyiségű hatóanyag van mint a dobozon feltűntetve és olyan mellékhatásokkal amit szintén nem említenek,így felmondott,nem ért neki ennyit a 430 ezres nettó és most időseket gondoz 60 ezerért
Nem hülye a nagynéném,csak a lelkiismerete még megvan.
Nem értem miért kaptam 0%-ot,csak leírtam amit látok.
Anyukám pedig az alapműveltség hiánya miatt rengeteg irányzattal sincs tisztában,ezért buta sok dologhoz,de a munkájához (fizikai) pedig ő ért legjobban mert amúgy ügyes,szóval nem értéktelen egyáltalán,nagyon is jó ember,nem minden az ész.
Nagynénémet is többre tartom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!