Mert nem foglalkoznak velem a szuleim? Mit csinaljak?
Sziasztok!Mar egy ideje az a helyzet,hogy szo szerint leszarnak a szuleim.Akkor szolnak hozzam ha meg akarnak kerni valamire,vagy hogy egyek.
Sose beszelgetnek velem,ha meg en megyek oda anyahoz beszelgetni valaki midig kozbe vag es az fontosabb mint en.
Altalaban a szobamba vagyok.
Az apammal utaljuk egymast szoval ha o itthon van vagy en nem vagyok otthon vagy a szobamba vagyok ismetelten.
A nagyim velunk lakik(nem egy hazban csak egy portan) es anya mindig vele van elfoglalva vagy a 2 hugommal.
Az egyikkel vagy azert mett epp babusgatja a masikkal meg azert mert epp tanulni kell vele.
Es vagyok en,aki csicskaztatva van.
A nyari szunetem is abbol fog allni hogy vigyazok a hugomra es csinalom amit kernek tolem.
Mar annyira unom az egeszet.
Beszélgess velük.
1#, egy kicsit eltévedtél. Mintha a szöveg utolsó 5%ára emlékeznél.
Hát azért annyira nem alap..., persze a házimunka része az is, hogy a kisgyerekre valakinek vigyáznia kell, de azért a szülők alapvetően maguknak csinálták a gyereket, nem a nagyobbik gyereküknek.
Nagymama nem alkalmas arra, hogy vigyázzon a kisgyerekre? Az én anyukám boldogan lenne heteken át minden nap bármelyik unokájával (vagy akár az összessel együtt is).
Amúgy nyáron is van óvoda, csak összevont csoportok.
Igen segithet de nem a nagytesonak csinalnak gyereket! Nem az o felelossege elsosorban!
Kb mintha magamat irtad volna le. Nalunk is detto ez volt, apammal utaljuk egymast kerultem is, es en is vagy a szobamba voltam vagy elmentem inkabb. Anyamat is kerultem mert o apa fan! O a kiraly csaszar! A gyerek az engedelmes szolganep akinek kuss a neve. Beszelgetni egyikkel se lehet mert barmit mondtam mindig az lett a vege hogy kigunyoltak, kirohogtek, degradaltak stb.. igy nem is beszelgettem veluk soha. Amibol aztan azt hoztak ki hogy velem nem lehet😂😂..
Amikor csak tehettem kollegiumba mentem jo messze aztan nehezen vegre el is koltoztem. Nem is beszelunk mar halistennek.
Hany eves vagy? Kollegiumba mehetnel, aztan amint tudsz koltozz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!