Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért nézi le...

Sok anyuka miért nézi le azoknak a véleményét, akinek nincs gyereke, mégis igazat mondanak?

Figyelt kérdés

Akinek nincs gyereke, miért ne merítkezhetne más forrásból, ismerőstől, rokontól, vagy egyszerűen csak a nagyvilágból? Miért csak annak lehet igaza, aki anyuka?

Úgy növünk fel, hogy már van véleményünk felnőttként a világról, egyben a gyereknevelésről, vannak elveink. Értem én, hogy személyesen a saját bőrön nem tapasztalnak a nemgyerekesek, és ha később lesz gyerekük, sok mindent csinálnak másképp, de szerintem az alapvélemény, az alap nevelési elvek nem változnak akkor sem.

2019. ápr. 24. 20:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
60%

Mert "majd azt te meglátod ha lesz gyereked". Ettől függetlenül, én nem értek az idézett mondattal egyet.

Fáj nekik az igazság egy olyan személytől, akiben nem tombolnak a hormonok, illetve tisztán látnak.

2019. ápr. 24. 20:18
 2/31 anonim ***** válasza:
76%
Mert fáj az igazság... Alapvetően azt gondolom, hogy könnyű „pofázni„ amíg nem vagy benne, ugyanakkor sok dolog van, amit szerintem tisztán látni, anélkül is... Csak könnyebb megsértődni, mint változtatni, vagy csak beismerni....
2019. ápr. 24. 20:24
 3/31 anonim ***** válasza:
61%
Mert attól hogy elolvasok egy receptkönyvet, még nem tudok főzni!!!
2019. ápr. 24. 20:25
 4/31 anonim ***** válasza:
74%

Mert én is baromi okos voltam, amikor még nem volt gyerekem. Mindig mondtam, hogy hú én ezt biztos nem engedném, biztos máshogy csinálnám, nálunk biztos nem úgy lesz stb.

Aha.. aztán amikor lesz gyereke az embernek, akkor már mindent máshogy lát. Látja, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint kívülről látszik.

2019. ápr. 24. 20:27
 5/31 anonim ***** válasza:
87%

En azt gondom igazad az lehet.

A szülész (ffi) orvos is tudja milyen a szules latott is valszleg sokat, levezeti, elmeletben megtanulta, gyakorlatban megtanulta, elmondtak neki, stb. De sose szult, szoval amugy nincs baj...

En sem okoskodom milyen egy tokonrugas..

2019. ápr. 24. 20:33
 6/31 anonim ***** válasza:
39%
3# valóban? De attól még megállapíthatod, hogy másnak sem nagyon megy nemde? Vagy azt, hogy az adott étel pocsék.... Nagyon hülye hasonlat, már bocs... Másrészt ez a hülyeség, amit írtál, feltételezi, hogy akinek gyereke van, az mindenki tud gyereket nevelni? Ugye viccelsz? Ha nekem nincs gyerekem, nem lehet véleményem? Na ez a probléma, látod sokakkal (veled is) ... Hogy azért mert kipottyantottatok egy gyereket már külömebbek vagytok és nem fogadtok el véleményt, csak fröcsögtök... A gyerekre nem szólhat már rá szomszéd, buszsofőr, boltos, de még rokon se... 👏👏👏
2019. ápr. 24. 20:37
 7/31 anonim ***** válasza:
53%
Mert ezzel önigazolni tudja a hülyeségét is.
2019. ápr. 24. 20:49
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem nézi le a nemgyerekes véleményét - véleménye mindenkinek lehet.

De: érzelmileg nincs benne egy szituban se tehat pl hiába mondja hogy következetes lesz, adott szituációban a gyerek viselkedésétől függően teljesen másképp fog reagálni esetleg (nagyon valószínű) mint ahogy tervezte.

2019. ápr. 24. 20:54
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Sztem hatos nem errol szol. Nem frocsoges. Pusztan csak en is azt hittem h mindenki tokhulye es en full mashogy csinalnam, de aztan rajottem, hogy ezeket az elmeleteket fel kell adni mivel ahogy esik igy puffan. Azert nem gondolom, hogy mindenki szar szulo lenne vagy jo mert szult. Inkabb azt gondolom a gyerekemnek a legjobbat akarom ami tolem telik. Azaz lehet masnak mas a legjobb vagy mas telik tole, stb de akinek nibcs gyereke az honnan tudna mar mitol lenne o a jo szulo?
2019. ápr. 24. 20:55
 10/31 anonim ***** válasza:
65%

Pontosan, most csak elveid vannak.. Na majd jussanak eszedbe, ha gyereked is lesz, hány elvedet dobod el, alakítod át, mennyire más lesz az elveid és a valóság.

Nekem is voltak elveim, volt véleményem sok dologgal kapcsolatban, saját tapasztalatból is írom. :-D

2019. ápr. 24. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!