Szerintetek ez baj? Vagy igazat mondanak?
15 hetes vagyok a héten lépek a 4 hónapba.A terhesség eleje óta nem szedek semmi féle vitamint csak magnéziumot mikor kemenyedik a hasam. A szüleim állandóan azzal piszkálnak hogy azért ilyenkor már látszania kéne (látszik de nem annyira azért mint egy minden órásnak nyilván..) meg hogy nem mozdult még meg a baba akkor biztos baj van ez az én hibám,mert beteg lehet a baba hozzá teszem 13 hetesen voltam vizsgálaton ott egy héttel kisebbnek látták
De szerintetek igaz lehet? Tényleg beteg lehet? Mert még nem mozdult meg az is akkora gond mert már azt mondják a szüleim ilyenkor kötelező megmozdulnia 16 hetesen.
Első terhesség
Persze ilyen gyümölcs, zöldség yoghurtok mindennap megvannak
Csak nem értem ezt a logikát..hogy már pedig nem tűnik fel nekem hogy beteg hát meg se mozdult még és ez az én hibám mert nem szedek vitamint
Ritka primitív buták a szüleid.
A has mérete egyéni,testalkatfüggő, sokszor genetika.
A legtöbben a 20.hét után kezdik érezni csak a babát és az sem mindegy melaő vagy hátsófali a lepény. A baba mozog folyamatosan, csak még rengeteg helye van..
Kérdező!
Rengeteg bajod lesz még a szüleiddel.. ezt most borítékolhatod..
Az őrületbe fognak kergetni a tudatlan butaságaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!