Van olyan, akinek a kombinált tesztje negatív lett, az integrált pedig pozitív?
Szia!
Minden rendben ment?Láttad a babát,mondtak valami jót?
Pihenj egész héten,ne kelj fel.Remélem nem fájt neked sem.
Minden jót,majd írj ha van erőd!
Hello!
Már kora délelőtt levették a mintát. Tényleg nem volt fájdalmas, és nagyon jól bántak mindenkivel.Azután bent tartottak délután 2-ig,és mivel nem volt probléma, hazamehettem.a babáról nem mondtak semmit,max. a zárójelentésben volt annyi hogy jó szívhangok.Féltem a hazameneteltől,mert messze van a kórház.Azt mondták,hogy 2 napig feküdjek,2 hétig meg pihenő életmódot folytassak (semmi cipelés,torna,házimunka).2 hét múlva kontroll,addigra meg lesz az eredmény is,majd telefonálnak.
Azért nem tudok egyfolytában feküdni,néha ücsörgök is,meg wc-re is ki kell menni,stb.. Amúgy semmi különöset nem érzek,néha picit szúr a mintavétel helye, és oldalt feküdni most nem esik jól.holnaptól már mozoghatnék,de inkább még a héten pihengetek. Remélem te is jól vagy!
Nagyon örülök,hogy semmi baj nem volt.
Nekem még mindig fájdogál a szuri helye,de csak naponta kétszer-háromszor,bár ez lehet a babu miatt van,mert nagyon sokszor ott rugdos. :)
Sokat olvasgattam mielőtt nekem megcsinálták és mindenki azt írta,hogy legalább egy hétig pihizzek.Na én be is tartottam :)Bár nekem egyébként is muszáj feküdnöm sajnos.
Azért vigyázz magadra,még akkor is ha nem fáj!!!
Ma reggel hívtam őket,készen van az eredmény.Végig remegett a kezem ahogy fogtam a telefont.Nem adnak ki csak személyesen eredményt,hétfőn megyünk érte 13 órára.Ezeknek fogalmuk sincs mit élünk át heteken keresztül :(
Te telefonáltál azóta?
Gondolj rám hétfőn!
Most megyek dolgozok valamit,mert teljesen kikészülök ha gondolkodok :(Hátha egy kicsit elterelődik a figyelmem....
Nagyon drukkolok neked hétfőn, én kedden megyek az eredményért, tegnap délelőtt még nem volt meg, amikor telefonáltam. Tudom, min mész keresztül, de biztos hogy jó az eredményed, mivel elkészült, és nem hívtak. Ez tuti.
Még ezen a hétvégén tarts ki, és meglátod hétfő délután már nagyon jó lesz! Azért addig se erőltesd meg magad és ne idegeskedj, bár tudom, hogy nagyon nehéz, tegnap délelőtt én is majdnem elájultam a telefonálás közben.
Szia!Most értünk haza!Egészséges kis pasi mocorog bennem :)
Annyira boldogok vagyunk,és végre megnyugodhatok!!!!
Holnap szorítok érted,de biztos ott sem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!