Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek a kombinált...

Van olyan, akinek a kombinált tesztje negatív lett, az integrált pedig pozitív?

Figyelt kérdés
Esetleg volt utána genetikai vizsgálat?
2010. aug. 27. 17:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én jövő hét kedden megyek. Utána nem tudom, mennyit kell várni az eredményre.
2010. aug. 31. 12:01
 12/33 anonim ***** válasza:
A harmadik lány aki velünk volt ő azt mondta,hogy arra az eredményre 10-15 napot kell neki várni.
2010. aug. 31. 13:08
 13/33 A kérdező kommentje:
Akkor közel egyidőben fogjuk megtudni az eredményeket. Nagyon szorítok neked is. Holnap majd afp-tesztre megyek.
2010. aug. 31. 13:38
 14/33 anonim ***** válasza:
Igen szinte egyszerre kapjuk meg.Majd megírod az eredményed?Nagyon szorítok Neked,hogy minden rendben legyen!!!!
2010. aug. 31. 15:34
 15/33 A kérdező kommentje:
Persze, megírom. Kitartás addig is, nekem erőt adtál.
2010. aug. 31. 15:56
 16/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap voltam 4D-n és a babával minden rendben.Azt mondta az orvos,hogy nem kell aggódnom.A kisfiam méretei nagyon jók.Azt mondta,hogy a Down kóros babáknak jellegzetes az arcvonásuk,kicsi vagy nincs is orrcsontjuk,nagyobbacska a fejecskéjük és mandulavágású a szemük.Az én kicsimnél egyik sem fordul elő.4mm-es az orrcsontja,kerek a szeme és a feje is a korának megfelelő.Semmi rendellenességet nem talált.

Neked az eredményed jobb mint az enyém,biztosan nem lesz semmi baj.:)

2010. szept. 3. 06:59
 17/33 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jó híreid vannak. :)Akkor ez már egy lépés előre. Lehet, hogy nekem is el kéne mennem 4D-re? Még nem döntöttem. A szúrás után egyébként mit mondtak, hogyan kell pihenned?
2010. szept. 3. 09:55
 18/33 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, nekem még nem biztos hogy jó az ultrahang, mert még csak most hétvégén töltöm a 17. hetet.
2010. szept. 3. 09:58
 19/33 anonim ***** válasza:

Igazából semmit nem mondtak csak,hogy pihenjek egy hétig.Én magamtól jöttem rá,hogy úgy nem fáj a pocakom ha egy picit felhúzom a lábam.

Mi már 12. héten elmentünk megnézni a babut 4D-n :)Ezt a két alkalmat beszéltük,a 12. hetit a tarkóredő miatt a mostanit pedig a genetika miatt.Nem bántam meg,nagyon jó látni a picit és legalább megnyugodtam.Majd teszek fel ide neked képet és megmutatom milyen szépen lehet már látni :)

2010. szept. 3. 18:28
 20/33 A kérdező kommentje:
Én holnap indulok a vizsgálatra, utána jelentkezem. További kitartást Neked is!
2010. szept. 6. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!