Van olyan, akinek a kombinált tesztje negatív lett, az integrált pedig pozitív?
Szia!
Tegnap voltam 4D-n és a babával minden rendben.Azt mondta az orvos,hogy nem kell aggódnom.A kisfiam méretei nagyon jók.Azt mondta,hogy a Down kóros babáknak jellegzetes az arcvonásuk,kicsi vagy nincs is orrcsontjuk,nagyobbacska a fejecskéjük és mandulavágású a szemük.Az én kicsimnél egyik sem fordul elő.4mm-es az orrcsontja,kerek a szeme és a feje is a korának megfelelő.Semmi rendellenességet nem talált.
Neked az eredményed jobb mint az enyém,biztosan nem lesz semmi baj.:)
Igazából semmit nem mondtak csak,hogy pihenjek egy hétig.Én magamtól jöttem rá,hogy úgy nem fáj a pocakom ha egy picit felhúzom a lábam.
Mi már 12. héten elmentünk megnézni a babut 4D-n :)Ezt a két alkalmat beszéltük,a 12. hetit a tarkóredő miatt a mostanit pedig a genetika miatt.Nem bántam meg,nagyon jó látni a picit és legalább megnyugodtam.Majd teszek fel ide neked képet és megmutatom milyen szépen lehet már látni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!