Kombinált teszt- Menjek másik vizsgálatra (cvs-re gondolok vagy integrált teszt) vagy ez elfogadható eredmény?
Nem a legmeggyőzőbb a kombinált teszt eredményem, 1:1900 dawn szindrómára. Ami negatív, de azért elég alacsony a szám.
26 éves vagyok, életkori kockázat az istenhegyi honlapja szerint: 1:1300-hoz, tehát végül is még annál jobb is az eredmény... mégis van bennem aggodalom.
Valószínűleg a magasabb tarkóredő érték miatt alacsonyabb a szám, 2,4 mm volt a 13. héten. Hajdú Krisztina mérte, azt mondta normál érték, határon belül.
Hasonlóan járt valaki?
Hacsak nem szeretnél 1900 babát szülni, én nem aggódnék a helyedben.
Mellesleg ha genetikus is azt mondta, hogy rendben van az eredmény, akkor meg pláne felesleges idegeskedni, esetleg veszélyes vizsgálatba belevágni.
Hajdú doktornőnek hihetsz!
Azért ha aggódsz, inkább csináltasd meg az integráltat!Nehogy végig izguld a kismamaságot, miközben magadat hibáztatod.
Nekem teljesen jó volt a kombinált, és mégis megcsináltattam az integráltat.(Nekem is a doktornő készítette az uh-kat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!