Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nézik meg a 20 éves...

Miért nézik meg a 20 éves kismamákat?

Figyelt kérdés

Én is annyi vagyok, a férjemmel terveztük a babát, mégis sokan próbáltak lebeszélni, hogy várjak.

Szerintem ez ideális kor.

20 éves Anyák, kismamák szeretnék egy kis biztatást tőletek.

Üdv!

2008. dec. 9. 10:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%
Én is azt mondom, amit a többiek: ne törődj mások véleményével! Az a fontos, amit ti szeretnétek! És ha ti elszántátok magatokat és szeretettel várjátok a kicsit, akkor mit számít más véleménye! Én 27 leszek, amikor megszületik a babánk, és szerencsére az egész család úgy gondolta, hogy itt volt már az ideje! Szerintem a gyerek öröm, és persze nagy felelősség, de ez az egész nem korhoz kötött, amikor az ember úgy érzi itt az ideje, bele kell vágni! Ma már a teljesen ideális feltételeket szinte lehetetlen megteremteni, ezért hiába vár az ember. Nagyon boldog, problémamentes babavárást, boldog szülést, és egészséges babát nektek! Szerintem jól döntöttetek!
2008. dec. 9. 13:08
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
Én most múltam 36 éves,és egy 16.5 éves,és egy 6.5 hónapos gyerek anyukája vagyok.Akkor kiszámolhatod,h annyi idősen,mint amennyi most te vagy,nekem már megvolt az első babám.Életem legjobb döntése volt!!!Együtt nőttünk fel,soha semmiben nem éreztem hátrányát annak,h ilyen fiatalon anyuka lettem.Igaz,amikor szülőire mentem soha nem hitték el,h nem a testvére vagyok.Szval sztem HAJRÁ!!!Sok sikert!!!
2008. dec. 9. 13:24
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

szia!

nem hiszed el de örültem ennek a kérdésnek mert én is pont igy vagyok.

20leszek ha megszületik a picim,most 15 hetes vagyok.

Jövöhét szombaton lesz az esküvönk.Sokan azt gondolják h azért lesz a lagzi is mert becsúszott a baba.NEM.Terveztük az esküvöt is ,a babát is csak nem gondoltuk h a 2. hónapban összejön a picuri.Párom 27,már 3.éve vagyunk együtt.együtt lakunk,megvan mindenünk,Miért várnánk azért 5-6 évet,hogy mások ne mondjanak véleményt?!Sokan néznek rám h 20 évesen kibuliztam magamat.Ez igy van,volt 2 komolyabb kapcsolatom,jártam sokat normálisan szórakozni,de ennyi elég volt.Megtaláltam azt akivel leakarom élni az életem és most abban látom a szórakozást h összegyül a család ,vacsizunk,beszélgetünk.Nekem ez igy jó.

Valahogy nem látom annak értelmét(és akinek most nem inge nem veszi magára)hogy 28 évesen még tanulnak ,de közben már 6-7 éve együtt van valakivel,húzzák halasszák és 35 évesen talán szül egy gyermeket.Szerintem ez se egészséges.Régen 18 évesen már férjes,gyermekes asszonyok voltak,ma meg már...na mindegy,nem húzom.

Az a lényeg ne aggaszd magam ,csak a leendö családotokra gondolj,más meg azt csinál amit akar :)

2008. dec. 9. 21:09
 24/27 A kérdező kommentje:

Utolsó Válaszoló!

Örülök, hogy írtál, jó hasonló helyzetben lévő nők véleményét olvasni!

Jó babavárást, minden jót kívánok nektek, ja és sok boldogságot a házassághoz és a családhoz :)

2008. dec. 10. 06:40
 25/27 bendzso ***** válasza:
29%
nem hinném, h jobban megbámulnák őket, mint egy idősebb kismamát. én sem bámulom meg jobban az ilyen fiatalon szülő lányokat, pedig szívesebben küldeném őket tanulni, hapsizni, élni... ezt ugyanis egy gyerekkel már nem olyan egyszerű... dehát ez mindenki maga döntése
2008. dec. 11. 16:08
 26/27 A kérdező kommentje:

"Kedves" utolsó válaszoló!

Ha valaki kismama, akkor valószínű már bepasizott, ha gyereket akar szülni, talán munkahelye is van. Nem mindenhová az agyoniskolázott, mégis no élettapasztalattal rendelkező emberkéket keresik ám. Nekem sincs 60 diplomám, mégis jó munkám van egy irodában. Férjnél vagyok, és babát akartunk. De mostmár tudom, hogy az ilyen illetők mint Te, ilyenek irritálnak minket, 20 éves kismamákat, mert többen érzékeltük ezt, nem én egyedül.

Te meg szülj 35 évesen, kiégett nő leszel és nagymamának fognak nézni, nem anyának.

2008. dec. 11. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Nono, ne vedd fel ugyanazt a stílust! :)

2. Egy 19 éves ismerősöm hasonló érzésekről számolt be, ezen nagyon is csodálkoztam. Úgy tűnik, az én környezetemben csupa olyan ember él, aki egyszerűen csak örül a babáknak. Sőt, néha magam is megdöbbentem, hogy pl. egy néni megállít az utcán és azt mondja, áldjon meg minket a jóisten, legyünk nagyon boldogok (nagy pocakkal épp a közért előtt futottunk össze, előtte sosem láttam). Még a vérvételen is úgy bántak velem, mint egy "csodával" (ne értsd félre! :) itt az új életre gondolok). Persze, én is tapasztaltam a bkv-n az ablakon kinézős trükköt, de nem ez maradt meg bennem. Azt tudom csak tanácsolni, amit a vérvételen az egyik nővér (?) mondott, akihez kétszer is kerültem: "ne törődjek semmivel, csak a baba számít, ami jó és pozitív áramlik felém, annak örüljek. Mosolyogjak, örüljek aktívan a babának, mert ezt érzi és úgy jól érzi magát ő is." Ami pedig a rosszallókat illeti, fel se vedd, nem számít, mit gondolnak. A Ti családotok így a legjobb, ahogy van. Adjatok egymásnak annyi szeretetet, amennyit csak bírtok, és legyetek boldogon büszkék a gyereketekre!

3. Én a "másik" tábort erősítem, 38 évesen szültem (1. baba), nem egzisztenciális okokból. Kellett idő, hogy a 2 tökéletes szülő megtalálja egymást, hogy életre hívjuk a tökéletes babánkat :) Boldogok vagyunk. És CSAK ez a lényeg!

2008. dec. 14. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!