Öt hetes terhes vagyok és külföldön élek mennyire árt az a babának ha haza repűlök? Mivel ahol most élek nem igazán nézik a kismamákat még egy ultrahangra is háromhonapot kell várni. Kettő órás ut repülövel árthat-e a magzatnak?
Melyik légitársaság javasolja, hogy három hónapos kor felett ne repüljenek kismamák? Én még nem nagyon hallottam egyről sem, pedig repülgetek néhánnyal felváltva. Mint az elsőben írtam, a nyomáskülönbség miatt nem kell aggódni, mert az elhanyagolható. Ha nem lenne az, akkor a nem terheseknek sem javasolnák a repülést. A trombózisveszély, illetve a mozgás hiánya valóban gond, de csak hosszabb távon. Amerikába például már nem repülnék, pedig tervbe volt véve, de a baba miatt lemondtuk.
Egyébként a legtöbb légitársasággal 36. hétig lehet repülni, általában 28. héttől kérnek orvosi igazolást hozzá arról, hogy minden rendben van a terhességgel és hogy hányadik hétben van az anyuka. Ebben annyi különbség van a fapados és a nem fapados között, hogy a fapadosok közül néhánynál 34 hét a felső határ, nem 36 és az easyjet nekem például azt mondta, hogy az orvosi igazolás maximum hét napos lehet, míg a nem fapadosoknál két-három hétig jó.
Kellemes utat!
A 32.hétig nyugodtan repülhetsz onnan csak orvosi igazolással. a
Aztán a 38héttől nem.
szia! Gondolom te is Angliában élsz ahogy én is. Jól teszed, ha hazautazol. Szerintem nem árt neki és úgy hallottam, csak a 6. hónaptól veszélyes és néhány légitársaság már nem engedi a kismamát akkor gépreszállni.
Én már 2 babát elveszítettem itt, mert csak a 12. héten küldtek uh-ra és akkor már rég nem élt.
Most 8 hetes vagyok és nagyon izgulok, de találtam privát uh-t itt is, 50 fontért a 8-14. hét között is elvállalják. és direkt a bab életképességét nézik. ha érdekel, adok több infót.
addig is érezd jól magad
dinah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!