Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovuláciom kor voltam a páromma...

Ovuláciom kor voltam a párommal délelőtt de este mikor mentem wc-re akor barnás, rózsaszínes volt a papíron mikor ki töröltem utána való nap meg jött a mensim rendesen de egy héttel elöbb Ijenkor van rá esélyem hogy lett baba?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 20:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
4 napig volt meg a menstruáciom utána el telt egy hét kb mikora írta a naptáram hogy erős az esélye a terhességre akor néztem egy tesztet hogy ugye van és azt mutatta hogy igen utána voltam azon a napon a barátommal délelőtt de este már rózsaszínes barnás volt a papíron és másnap után meg is jött de egy héttel előbb jött meg mint kellett volna
2021. júl. 13. 12:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Ciklusom hossza 26 vagy 27 napos
2021. júl. 13. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Hányadik ciklusnapodon jött meg a mensid? Az első napodnak az számít, amikor elkezdesz vérezni.
2021. júl. 13. 12:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy héttel előbb jött meg
2021. júl. 13. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!