Ovuláciom kor voltam a párommal délelőtt de este mikor mentem wc-re akor barnás, rózsaszínes volt a papíron mikor ki töröltem utána való nap meg jött a mensim rendesen de egy héttel elöbb Ijenkor van rá esélyem hogy lett baba?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 20:08
1/14 anonim válasza:
Az ovuláció másnapján elindult a menstruációd?
2/14 anonim válasza:
Ezek szerint az ovulációd nem akkor volt, mint azt te gondolod.
3/14 anonim válasza:
Hát, akkor az nem ovuláció volt, hanem barnáztál a menstruáció előtt.
4/14 A kérdező kommentje:
1 válaszolonak:Igen
2-3:Pedig csináltam olyan tesztet is és azt mutatta
2021. júl. 12. 21:26
5/14 anonim válasza:
Egyforma erősségű volt a 2 csík az ovulációs teszten?
6/14 A kérdező kommentje:
Igen
2021. júl. 12. 21:45
7/14 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Hányadik napon volt az ovulációd?
8/14 A kérdező kommentje:
4 naposak
Miután el múlt az után 5 nappal kb
2021. júl. 13. 10:26
9/14 anonim válasza:
Tehát 4 napig volt mensid, majd rá 5 napra volt az lh teszt szerint az ovulációd, tehát a 9. napodonk majd a 10. napodon megjött a menstruációd. Így a ciklusod összesen 9 napos? Ez képtelenség vagy ha tényleg így van, akkor el kell menned orvoshoz, mert egy női ciklus általában 28 napos.
10/14 anonim válasza:
Kérdező, a hány naposak a ciklusaid kérdés azt jelenti, hogy hány nap telik el 2 menstruáció között. Nem hogy hány napig vérzel. Pl ha a saját példámat nézem, nekem 24 naposak a ciklusaim, és a 9.-10. ciklusnapon van általában ovulációm a teszt szerint. Majd eltelik 13-14 nap, és megjön a vérzésem. Szóval ovuláció után nagyjából 2 hét telik el egy egészséges nőnél, mire megjön neki. Nem jöhet meg másnap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!