Szerintetek apuka, anyuka kisbaba : 30.000 Ft hitel, saját ház, 3 kocsi. nettó havi 400.000 Ft-bol így szepen fel lehet nevelni egy gyereket ?
Mi is hárman vagyunk, szintén 3 autóval.
A sok értetlenkedőnek: van a férjemnek egy kocsija, amit napi szinten használ, van egy kisebb elektromos autóm nekem, amivel rohangálhatok a városban, és van egy "családi" SUV, ami bőven pakolható, kényelmes 5-6 óra vezetés után is, tágas és elférünk benne rendesen.
Nem azzal van a probléma ha valakinek 3 kocsija van. Aki megteheti, miért ne?
De amikor az a kérdés hogy megtudnak e majd élni 3 kocsival, hitellel, plusz rezsi,, gyerek stb 400 nettóból, akkor ott nyilvánvaló, hogy lejjebb kell adni az igényekből és ha csak 2 kocsi van már az is sokat segít.
Persze így is fel lehet nevelni a gyereket, de több maradna és teljesen felesleges ilyen helyzetben a 3 autó.
Mi is 3an vagyunk, 2 éves a fiunk.
Nekem van egy autóm amit használok, ferjemnek is van egy amit használ, illetve van egy ami parkoló pályan van, mert fel kell újítani.
Én gyesen/családin vagyok itthon, ferjem dolgozik bejelentve, durván 400a bevételünk. Hitelünk 50ezer. Saját ház.
Simán, vígan megélünk, mellette felújítunk. Meg lehet oldani....
Kb 400ezret költünk. Hitel nélkül 2 felnőtt 2 gyerek. (4;14 évesek) 3 autó. Mindkettőnknek kell az autó a munkába járáshoz. 1-et pedig párom örökölt. Mivel az jó állapotú, nem lesz eladva.
Ésszerű keretek közt költünk. Jól élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!