Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek apuka, anyuka...

Szerintetek apuka, anyuka kisbaba : 30.000 Ft hitel, saját ház, 3 kocsi. nettó havi 400.000 Ft-bol így szepen fel lehet nevelni egy gyereket ?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Mi is hárman vagyunk, szintén 3 autóval.

A sok értetlenkedőnek: van a férjemnek egy kocsija, amit napi szinten használ, van egy kisebb elektromos autóm nekem, amivel rohangálhatok a városban, és van egy "családi" SUV, ami bőven pakolható, kényelmes 5-6 óra vezetés után is, tágas és elférünk benne rendesen.

2021. júl. 12. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Igen. A 3 autó mondjuk hülyeség.
2021. júl. 12. 15:53
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem azzal van a probléma ha valakinek 3 kocsija van. Aki megteheti, miért ne?

De amikor az a kérdés hogy megtudnak e majd élni 3 kocsival, hitellel, plusz rezsi,, gyerek stb 400 nettóból, akkor ott nyilvánvaló, hogy lejjebb kell adni az igényekből és ha csak 2 kocsi van már az is sokat segít.

Persze így is fel lehet nevelni a gyereket, de több maradna és teljesen felesleges ilyen helyzetben a 3 autó.

2021. júl. 12. 15:57
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
Három kocsi max a biztosítással, súlyadóval több, mint a kettő, esetleg kétévente a műszaki. Mert tankolni nem fogsz többet, hiába van három, ha nem egyet használsz állandóan, jó eséllyel a karbantartás is olcsóbb.
2021. júl. 12. 16:06
 15/23 A kérdező kommentje:
Az egyik autó a sajatom, dolgozni járok vele, a másik a férjem kocsija, o is dolgozni jár vele -neki koszolos a munkája, a munkasruhaja stb, ez egy kis fenntartású “szar” kocsi, amiért nem kar ha koszos lesz, olajos és szét van hajtva 800 km egy héten belemegy. A harmadik a férjem kocsija szinten, az egy szép auto, azzal megy ha nem dolgozni megy, és az nagyobb tehát bevásárlás stb kényelmes vele
2021. júl. 12. 16:47
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is luxus a 3 auto. A melos ok, de minek a ferjednek egy pot?miert nem a tied a csaladi a tiedet meg eladjatok?
2021. júl. 12. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
52%

Mi is 3an vagyunk, 2 éves a fiunk.

Nekem van egy autóm amit használok, ferjemnek is van egy amit használ, illetve van egy ami parkoló pályan van, mert fel kell újítani.

Én gyesen/családin vagyok itthon, ferjem dolgozik bejelentve, durván 400a bevételünk. Hitelünk 50ezer. Saját ház.

Simán, vígan megélünk, mellette felújítunk. Meg lehet oldani....

2021. júl. 12. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Talán vegetálásra elég.
2021. júl. 12. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Kellő odafigyelessel szerintem működhet,de ahogy nő a gyerek úgy nőnek az igények is. Nekünk 3 gyerek van, saját ház,2 autó van hitelunk is. A bevetelunk kettőnknek 680 ezer de nem élünk nagy lábon.
2021. júl. 12. 18:57
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Kb 400ezret költünk. Hitel nélkül 2 felnőtt 2 gyerek. (4;14 évesek) 3 autó. Mindkettőnknek kell az autó a munkába járáshoz. 1-et pedig párom örökölt. Mivel az jó állapotú, nem lesz eladva.

Ésszerű keretek közt költünk. Jól élünk.

2021. júl. 12. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!