Szerintetek apuka, anyuka kisbaba : 30.000 Ft hitel, saját ház, 3 kocsi. nettó havi 400.000 Ft-bol így szepen fel lehet nevelni egy gyereket ?
3 kocsi? A csecsemő is vezetni fog?
3 kocsi elvisz 3*50-et egy hónapban (biztosítás, szerviz, benzin, értékcsökkenés...), marad 220, lejön a rezsi, étkezés.... karcsú.
Egyébként 400-ból ki lehet jönni kényelmesen, amíg kicsi, HA nincsenek nagy kiadásaitok.
Gondolom a 3 kocsi azért kell, mert mindkét szülő autóval közlekedik, aztán ha valamelyik kocsinak baja van, akkor se legyenek meglőve. Bár tény, hogy csak emiatt meglehetősen luxus hármat fenntartani, én azért értem a logikát mögötte.
Szerintem 400-ból meg lehet élni. Nem lesztek tőle gazdagok, de tisztességgel fel lehet nevelni egy gyereket így.
Mi is közel ennyiből élünk, 48 ezer Ft a hitelünk.
Hát, elég necces.
Alig tudunk félrerakni valamit, bár tény, hogy azért normálisan élünk.
Nem pazarlóan, de pl élelmiszert minőségit veszek, a gyereknek is normális cipőt.
Miért?
A babakocsi nem kocsi?
Csak erre tudok gondolni, de biztos nincs igazam.
Nekem 1 hónapig 2 autóm volt, azzal mentem, amelyikben volt benzin.
Nekünk 1 kocsi van
Páromnak saját háza
Hitel nincs csak a rezsi
Most várjuk első babánkat, 8 hónapos vagyok és kb 380 ezerből élünk havonta
Mi így tudunk megélni normálisan, úgy hogy én kicsit vissza fogtam magam mert a spórolás nem a barátom 🤷♀️😂
Szerintem nagyon sok a 3 kocsi plusz gyerek stb szerintem nagyon szűkös lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!