Május 3.án volt meg utoljára. Orvosom azt mondta vagy nagyon későn fogant vagy probléma miatt nem fejlődik..07.15-én megyek kontrollra, addig is ezek a méretek voltak:
június 13. 9,2x6,6 mm petezsák szikhólyag embrió nincs
június 16. 10x11 mm petezsák szikhólyag embrió nincs
július 1. 20.2 mm petezsák szikhólyag embrió 2 mm életjelenség még nincs
július 11 embrió mérete 3.8 mm szívhang nincs illetve bizonytalan mintha 1-2 vonalat elkapott volna az orvos de inkább nincs mint van.
Július 15.-én kell szintén kontrollra mennem, létezhet hogy most 3-4nap alatt nő annyit hogy már lesz szívhang is..vagy már ne is reménykedjek benne, nem fog velünk maradni? Minden kontrollon fejlődik ennek ellénere még mindig bizonytalan az egész terhesség.. :(
Én nem akarlak elkeseríteni, de még ha később is fogant, akkor is lennie kellene már életjelenségnek. 10 hetesnek felelsz meg menstruáció alapján, még ha késett is a peteérésed, már akkor is lennie kellene szívhangnak. Mikor teszteltél először pozitívat?
2021. júl. 12. 07:39
2/17 anonim válasza:
10 hetesen még ha későn fogant is határozott pulzálásnak kellene lennie. Persze lehet übergáz gépe van a dokidnak. Én pont elmentem egy ilyen biuonytalan helyzetben 4d uh rendelőbe sima uh-ra és amprofi gépen szépen látszott már minden.
2021. júl. 12. 07:42
3/17 A kérdező kommentje:
Június 5.-én halványat teszteltem. Predictor earlyvel, mert előtte az x-epil tesztje annál is halványabbat hozott..Honvédban voltam ahol legelőször a doki szidta a gépet és azon nem is tudott megvizsgálni hanem átvitt egy másik géphez..most a szidott gépen voltam.. csütörtökön akkor minden kiderül :( Július 1.jén mondta az orvos hogy méretek alapján 5 hetesnek felel meg hiába 8 hete nem volt meg..
2021. júl. 12. 07:45
4/17 anonim válasza:
10 hetesen, ok legyen csak 8, már a leggagyibb gép is mutatná.
2021. júl. 12. 07:46
5/17 anonim válasza:
Nem fejlődik sajnos megfelelően.
2021. júl. 12. 07:47
6/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a gép hibája
2021. júl. 12. 08:12
7/17 anonim válasza:
1-es vagyok. Nagyon sajnálom, de nem fejlődik a terhesség. :( Ha a pozitív teszted is már több, mint 1 hónapja volt, akkor itt már bőven lennie kellene élő embriónak.
2021. júl. 12. 08:17
8/17 anonim válasza:
Igen, ahogy az utolsó is írja, itt igazából az a “gond”, hogy már nagyon sok idő eltelt a pozitív teszt óta. Tehát annyival később nem foganhatott. A pozitív teszt óta már több mint 4 hét eltelt, már több mint 8 hetes vagy, kéne lennie már szívhangnak :(
2021. júl. 12. 08:28
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Akkor most már nem is reménykedek, ne érjen csalódás a csütörtöki kontrollon. Csak az a szörnyű, hogyha nem élő terhesség akkor miért nőtt..majd legközelebb akkor nekem is összejön, addig is nagyon sok olyan teendőm van amit eddig nem csinálhattam, lesz mivel lefoglalni magam :)
2021. júl. 12. 08:40
10/17 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen, van akinek az üres petezsák is képes hetekig növögetni :(
Nagyon sajnálom, minden jót kívánok neked, legközelebb sikerülni fog meglátod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!