Mennyire lehet a munkahelyen eltitkolni a terhességet a 12. hétig?
Még sosem voltam terhes és még nem is sikerült, de kicsit tartok a rosszullétektől. Annyi mindent hallni, állandó hányás, rosszullét, hangulatingadozás, esetleg puffadás. Mennyire észrevehető a terhesség az első trimeszterben? Akár viselkedésen, akár a test alakulásán, esetleg étvágytalanság vagy hányás miatt?
Szívesen olvasnék tapasztalatokat.
Rajtam még anyukám se vette észre, pedig vele dolgozom.
9. héten mondtam el neki, nem is számított rá.
De amúgy most se tudna róla, ha titkolnám még.
A rosszulléteket el lehet titkolni ha nem szaladsz hányni. Ha nem érzed jól magad, simán rá lehet fogni a melegre is.
A puffadás az látszódhat, de az nem tűnik terhes hasnak, mindenki szokott néha puffadni. Rajtam nyári ruhában nem látszik ha puffadok.
Ha nagyon rosszul vagy esetleg elmehetsz táppénzre, bár akkor az aki a táppénzekkel foglalkozik, megtudja, de meg kell mondani h ne kotyogja el.
Ha "simán rosszul vagy" akkor el tudod titkolni könnyen, ha hányni szaladós leszel, akkor már nem annyira.
#2 nem semmi. Nekem 20 hetesen már egyértelműen terhes hasam volt.
12 héten már kezdett egyértelműen gömbölyödni a hasam. Kb. tényleg úgy nézett ki, mintha felpuffadtam volna, de feltűnő volt, hogy minden nap akkora volt.
Nincs lapos hasam, de viszonylag vékony és kis termetű vagyok. Sokat számít a testalkat is. Ha széles a csípőd vagy esetleg duci vagy, akkor simán eltitkolhatod tovább is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!