Mennyire lehet a munkahelyen eltitkolni a terhességet a 12. hétig?
Még sosem voltam terhes és még nem is sikerült, de kicsit tartok a rosszullétektől. Annyi mindent hallni, állandó hányás, rosszullét, hangulatingadozás, esetleg puffadás. Mennyire észrevehető a terhesség az első trimeszterben? Akár viselkedésen, akár a test alakulásán, esetleg étvágytalanság vagy hányás miatt?
Szívesen olvasnék tapasztalatokat.
Tőlem volt aki bőven. 7-8. hét környéken poénból megkérdezte, mert valahogy máshogy néztem ki. (Szerintem rosszul néztem ki, mert állandóan émelyegtem).
Pocak bőven csak a 23-24. hét környékén látszódott.
Attol függ....Ha rosszul leszel az első hetekben, észreveszik. Ha hirtelen nő meg a hasad, észreveszik.
Miért akarod eltitkolni?
Hát én hányós voltam, bár szerencsére napközben csak émelyegtem, hajnalban jött rám mindig a hányhatnék. De még így is volt párszor, hogy kiszaladtam a mosdóba hányni. Étvágytalan is voltam, aluszékony, ott sápadoztam egész nap. Mégis mikor bejelentettem (13. héten), mindenki meglepődött. Mármint, nem úgy, mert nagyjából mindenki tudta, hogy szeretnék babát, de nem vették észre a jeleket, pedig én abszolút meg voltam róla győződve, hogy a vak is látja rajtam :D Pocakom nekem olyan 24-25 hetesen kezdett lenni, addig a legjobb, amit nyújtani tudtam, az a "hát kicsit sok volt az ebéd" kategória, azt bővebb pólókkal lazán el tudtam takarni.
Nekem volt az irodában egy barátnőm, aki szintén aktívan próbálkozott akkoriban a párjával és együtt izgultunk minden hónapban egymásért, ő volt az egyik első a páromon kívül, akinek elújságoltam a dolgot. Ez azért volt jó, mert necces helyzetekben mindig ki tudott menteni. Érdemes ilyen szövetségest találni szerintem :D Amikor ő esett teherbe, nem sokkal utánam, akkor meg én voltam az ő kis mentsvára :D
36 hetesen egy laza telikabatban senkinek nem tunt fel a hasam 😂
Legalabis a tomegkozlekedesen nem alltak fel nekem h jaj anyuka uljon mar le a nagy hasaval
De alapban sem latszott a 20ik hetig igaz picit teltebb alkat vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!