Vérvétel előtt vitaminok?
Figyelt kérdés
Holnap megyek korai cukorterhelésre, 16hetes vagyok és minden reggel magnesiumot és rutascorbint szedek! Ilyenkor ezeket beszedhetem? A húzódások miatt az mg-re szükségem van. Plussz a synlabba megyek és azt akarom kérdezni, h ott kell megvárnom a 2órát vagy addig haza lehet jönni? Köszönöm a segítséget 😊2021. júl. 5. 09:22
1/3 anonim válasza:
Majd utàna beveszed.
Addig semmit
Éhgyomri!
De igyàl vizet, mert közben nem szabad
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bíztam benne mivel ilyen helyzet van (vírus) elküldenek haza, de mindegy kibirom a 2órát,jobb mint ha a terhesgondozóba mennék, ott múltkor rosszul is lettem annyira sokan voltunk levegő nélkül.
2021. júl. 5. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!