Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vehetek be Algopyrint?vagy ha...

Vehetek be Algopyrint?vagy ha azt nem akkor mit?

Figyelt kérdés
Iszonyúan faj egésznap a fejem. Biztos a front,de már nagyon elviselhetetlen:( csak a fejem bal oldala de az nagyon nyilal.. Van itthon Ben u ron elvileg azt szabad szedni de semmit se segít! Még délután 2körül vehettem be.. ezenkívül Van még itthon Ibumax,de abba kételkedem hogy lehetne. És Algopyrin. Esetleg ezek közül valamelyiket szabad ami szerintetek segít is?
2021. júl. 1. 18:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#8: az a baj hogy megjött, vagy az,hogy nem?

Kérdező:ha szenvedsz, azzal ártasz legtöbbet a babának. Egy db gyógyszertől nem hiszem hogy gond lenne...Most vegyél be olyat ami hat, holnap meg beszélj erről a dokiddal,hogy mi szedhető.

2021. júl. 1. 20:12
 22/23 A kérdező kommentje:
Vettem be végül egy fél Algopyrint. Használt mert nem fáj a fejem. Úgyhogy nagyon örülök:) Hétfőn megyek hozzá akkor megkérdezem sok mindenről. :)
2021. júl. 1. 20:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Én algopyrint és panadolt is vettem be terhesség alatt. Nem is egyszer, mert a 15 es 24. hét között párszor iszonyú fejfájás gyötört. Semmi baja nem lett a babámnak.

Azért nem ajánlják mert nincs rá tanulmány amit lehet lobogtatni (senki sem akar és nem is szabad terheseken kísérletezni), nem azért mert árt.

2021. júl. 2. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!