Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vehetek be Algopyrint?vagy ha...

Vehetek be Algopyrint?vagy ha azt nem akkor mit?

Figyelt kérdés
Iszonyúan faj egésznap a fejem. Biztos a front,de már nagyon elviselhetetlen:( csak a fejem bal oldala de az nagyon nyilal.. Van itthon Ben u ron elvileg azt szabad szedni de semmit se segít! Még délután 2körül vehettem be.. ezenkívül Van még itthon Ibumax,de abba kételkedem hogy lehetne. És Algopyrin. Esetleg ezek közül valamelyiket szabad ami szerintetek segít is?
2021. júl. 1. 18:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Pont arra a válaszra vártam amit az 5-ös és a 6-os írt! Te pedig menj és pihenj le szerintem mert nagyon rossz életed lehet ha ennyire szép modorod van. Mindenkinek lehetnek rossz napjai,biztos ide jársz ledühödni. És ismeretlen embereket le degeneráltozni. Szép éjszakát neked 🥰
2021. júl. 1. 18:32
 12/23 anonim ***** válasza:
28%

[link]

Ez egy friss kutatás. Annak aki a paracetamolt ajánlotta.

2021. júl. 1. 18:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pont tegnap kérdeztem meg. Azt mondta az orvos, hogy az első és második trimeszterben Advilt nyugodtan be lehet venni.
2021. júl. 1. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, algopyrint nem említette, így azt nem tudom.
2021. júl. 1. 19:26
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:) Ezért kérdezem meg inkább, legyek degenerált, hülye, akármi. De látod neked is pl az orvosod Advilt mondott amit az enyém meg pl ellenzett 🙄 mindenki mást mond még az orvosok is.

De nagyon köszönöm a válaszokat lehessen szép estétek!🥰😊😇

2021. júl. 1. 19:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Legyen*
2021. júl. 1. 19:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Most megnéztem az Advil tájékoztatóját is, pedig benne van, hogy csak a terhesség utolsó harmadában nem szabad szedni: [link]
2021. júl. 1. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne add a troll alá a lovat! Gyakran vannak itt ilyenek.

Én szedtem algopirynt napi kettöt, 29 hetestöl kb. 32.-ig, kórházban adták. Nem mindegy melyik trimeszterben vagy, van amit nem lehet szedni a másodikban, vagy a harmadikban, az elsőben meg szinte semmit nem lehet. Szerintem a nőgyógyászt hívd fel!

2021. júl. 1. 20:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Fel akartam ma, csak Semnelweis nap volt:) sajnos esélyem se volt hogy felvegye. :(
2021. júl. 1. 20:04
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok írni...😃 Semmelweis * bocsánat. 😅
2021. júl. 1. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!