Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13.hét végére sikerült letenné...

13.hét végére sikerült letenném a cigarettát, előtte napi 10 szál volt kb. Szerintetek időben sikerült? Nem lesz baj belőle?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

Egészem fantasztikus, ahogy itt mentegetik a cigarettát, hogy tulajdonképpen nem is káros terhesen, de egy igény szerint szoptató anyukának úgy neki tudnak ugrani, mintha arzénnal etetné a gyereket.

Igen, káros volt neki. Károsabb, mintha azonnal letetted volna. Ez a hülyeség, hogy fokozatosan kell leszokni, teljesen idejétmúlt. Az orvosoddal közöld, mert koraszülést eredményezhet az elöregedő lepény miatt.

2021. jún. 28. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A sogornőm szinte végig szívta az első terhességénél. 14 éves a fia semmi baja. A második terhességénél már nem dohányzott asztmás állandóan befullad a fia 12 éves. Én egyből letettem mikor kiderült, h babát várok.
2021. jún. 28. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Igen, a gyakorin irogató emberkék, akik elolvastak 3 blikk cikket, tényleg okosabbak, mint az orvosok akik több száz terhesgondozáson vannak túl (és nem mellesleg egy orvosi egyetemen...).

Ha az orvos azt mondja, hogy jobb a békesség, fokozatosan rakja le, akkor had csinálja úgy.

Nyilván az az ideális ha soha nem dohányzott, de az már elúszott..

2021. jún. 28. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os. Èn a 2-es vagyok. Nem mondtam en ilyet hogy azèrt kell vigyàzni mert elmehet. Akkor fejlödik ki az egèsz gyermek. Ès ha megszületik ès lesznek betegsègei amik a terhessèg alatti dohànyzàsra vezethetök majd vissza, anyuka majd sírhat hogy mièrt nem tudott uralkodni magàn.

Èn nem dohànyoztam, dolgozni se mentem onnantòl hogy terhes lettem pont azèrt hogy megòvjam magam minden esetleges bajtòl. Mègis vastag lett a tarkòredö, jàrhattam genetikai vizsgàlatokra…. Nem èrtem mièrt keresi magànak az ember a bajt!?!? Egy èleten àt lehet szivni nyugodtan. 9 hònapot kellene csak kibirni. Ennyi önuralom nincs? Hàt ne màr!

2021. jún. 28. 14:09
 15/17 anonim ***** válasza:
14 vagyok: bocsi, a kèrdezö letette a cigit! Jol tette! Kicsit elmentem afelè akik nem… bocsi!
2021. jún. 28. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 igen, a kérdező időben letette, de amúgy igazad van azokkal kapcsolatban, akik szívják végig terhesen is.

Én gondolkoztam rajta, hogy esetleg meginnék néha egy pohár vörösbort, vagy másfél százalékos sört, de úgy döntöttem nem kockáztatok, mert utána egy életen át szívhatok ha baj lesz a babával.

2021. jún. 28. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok azóta? Minden rendben van?

2022. nov. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!