Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetesen tegnap 5 oran...

39 hetesen tegnap 5 oran keresztul kint alltam a hidegben egy szal semmiben?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszu lenne elmeselni ,lenyeg hogy egy haloingben sikerult kizarnom magam a hazbol. Teljesen kihultem, bekerultem a korhazba es a pici szivverese lelassult. (nst, CTG :100)

Nagyon megijedtem megis haza engedtek mondvan valoszinuleg a hideg es a folyadekhiany miatt. Ma vissza kellett mennem, meg mindig relativ alacsony a szivverese, viszont allitolag ez mar elfogadhato es rendben van. En megis nagyon aggodok hogy esetleg a pici szivbeteg lesz. Hasonlo tapasztalatok ?

2020. jan. 13. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy van hasonló tapasztalat. A babának szerintem semmi baja nem lesz, mert nem ő fázott, neked viszont esélyes egy jó nagy megfázás. Ha gond lenne nem engedtek volna haza.
2020. jan. 13. 18:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😃
2020. jan. 13. 19:02
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Emiatt nem lesz szívbeteg a baba.

Viszont egy kis leleményesség nem árt az anyasághoz. Pl szomszédba nem tudtál volna átmenni? Egy boltba, kocsmába? Ha semmi nincs, akkor én egy ablakot biztos feláldoztam volna, ha minden kötél szakad.

2020. jan. 13. 19:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos egy tanyan lakunk. Remelem minden rendben lesz...
2020. jan. 13. 19:06
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Miert nem torted be az ablakot????hol laksz h 5 oraig tartott mire barki odaert?
2020. jan. 13. 19:11
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Gondolkodás nélkül betörtem volna az abalakot.

Ha bent lesz a bébi és kizárod magad....

2020. jan. 13. 19:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha bent lent volna az megint mas lenne. Nem az oltasokra voltam kivancsi hanem hogy valakinel volt e ilyen alacsony sziv frekvencia ertek
2020. jan. 13. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

Ha folyamat 100 lenne azóta is, követték volna.

Gondolom kizárt a gyerek apja. Aki amúgy nagyon jó ember, sosem bántana, csak ivott.

2020. jan. 13. 19:41
 9/16 anonim ***** válasza:
41%

Kérj segítséget a védőnőtől, ő tudja, hová lehet fordulni.

8as voltam.

2020. jan. 13. 19:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Vicces vagy! A parom kulfoldon dolgozik de jo hogy Te mindent tudsz !
2020. jan. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!