20-25 szál cigaretta terhesség alatt? Mennyit ártottam neki?
Nem tudtam hogy terhes vagyok,nagyon stresszes időszakon vagyok túl,2 közeli haláleset egymás után. Múlt héten tudtam meg,rutin vizsgálaton voltam Doktornő szerint ne aggódjak ezen.
De nem nyugodtam meg ettől. Azóta nem gyújtottam rá,bár nagyon nehéz volt,de eleget kapott már így is..
Barátnőm 2 éve szült egy makk egészséges kisfiút. Mellette napi minimum 1 doboz cigi megvolt és 4 hónapos koráig hétvégente bulizni is járt ahol alkoholt fogyasztott.
Most ismét terhes és ismét végig dohányzik.
Abba nem menjünk bele ő mennyire felelőtlen. Mert az!
De ezt csak azért írom le hogy én a helyedben nem aggódnék
Még nem vagytok összeköttetésben, így kb semmit, azt olvastam egy tanulmányban, hogy ha a 24. Hétig sikerül letenni a cigit, a magzat szinte egyenlő eséllyel indul az életben ahhoz képest mintha nem is cigiztel volna.
De a stressz sem tesz jót neki, úgyhogy engedd el, visszacsinálni nem tudod, többet ne gyújts rá és ne idegeskedj.
A doki is azt mondta minden ok lesz, hívj neki.
Most olvastam vissza,nem írtam hogy 14 hetesen tudtam meg.Annyit vettem észre,hogy kevesebbet véreztem.
Semmi tünetem nem volt,csak a fáradékonyság. Annyira őszintén nem is figyeltem magamra,fel kellett dolgoznom a történtekét.
Minden ilyen kérdésnél van egy agyhalott aki a következő sorokat írja, úgyhogy megteszem én, mielőtt valaki olyasvalaki írja le ezeket aki komolyan is gondolja:
Ne aggódj NEM ÁRT!!!4! Én naponta szívtam el 20-25 szálat terhesen, mert stresszes voltam. A doki is azt mondta, hogy inkább napi 100 szál cigi mint egy kis stressz!
Gyönyörű, makk egészséges gyerekem lett, 3 évesen már a Harvardon tanult, a kiemelkedően egészséges szervezete pedig olyan ritka, hogy bekerült a rekordok könyvébe!
Dohányzom.
Ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok letettem. Nagyon fájt a fejem 2 hétig, de kibírtam.
Szoptatás után szoktam vissza. Van ilyen is, meg olyan is, de a gyerekemért nem nagy áldozat letenni.
Ne gyújts rá most már, szerintem nem lesz semmi gond.
A cigi nem oldja a stresszt sem és nem hiszem, hogy az idegesség elmúlik tőle.
5
Senki nem írta. A kérdező nem szándékosan cigizett, próbáljàk megnyugtatni,legalább ne stresszeljen. Szóval kocc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!