20-25 szál cigaretta terhesség alatt? Mennyit ártottam neki?
Nem tudtam hogy terhes vagyok,nagyon stresszes időszakon vagyok túl,2 közeli haláleset egymás után. Múlt héten tudtam meg,rutin vizsgálaton voltam Doktornő szerint ne aggódjak ezen.
De nem nyugodtam meg ettől. Azóta nem gyújtottam rá,bár nagyon nehéz volt,de eleget kapott már így is..
Az evéssel óvatosan. Szénhidrátra figyelj oda nehogy terhességi diab.od legyen. Femibion jó terhesvitamin, mellé magnézium.
Csak még egy jó tanács: ha már kibírod hogy nem gyújtasz rá hónapokig, akkor utána már nem is érdemes visszaszokni.
1-gyes.
Biztos jo dolog hogy biztatod a kerdezot arra, hogy ne aggodjon?
13
Mivel lesz jobb neki,ha végigaggódja a terhességét? Visszacsinálni nem tudja a dolgot.
Mi az hogy "visszacsinalni nem tudja a dolgot"?
Ha arra erted, hogy a sajat egeszsegen nem tud javitani ha leall a cigivel akkor tevedsz.
Ha arra erted, hogy a magzat fejlodeset nem befolyasolja hogy cigizik, megint tevedsz.
Harmadszor, mi az hogy vegigaggodja a terhesseget? Ezt most mire erted?
A kerdezo nem azon aggodik, hogy nem szivhatja a cigit.
A kerdezo tisztan leirta, hogy attol aggodik ha tovabb folytatja az egeszsegtelen eletmodot akkor a gyereket veszelyezteti ezzel: "Azóta nem gyújtottam rá, bár nagyon nehéz volt, de eleget kapott már így is.."
Egyaltalan nem ertem mire gondolsz.
Kb. azt irod neki, hogy "inkabb szivd a cigit es szard le a gyereked egeszseget, a cigi jobban megeri".
13, 15 te csak kötekedni akarsz.
Ki biztatja a kérdező arra hogy dohányozzon?!
Mindenki azt írta hogy az már mindegy, nem tud változtatni azon, hogy 14. Hétig cigizett.
Azóta nem gyjjtott rá, de aggódik az első 14 hét miatt, arra írtuk hogy feleslegesen stresszel, mert 1, már mindegy, 2 az se tesz jót.
Ha esetleg az értelmezés nem megy, csak a kötekedés.
"Biztos jó ötlet arra ösztönözni a kérdezőt, hogy ne aggódjon? Ugyanmár. Mert mire? Fejen pörögni zokogva és akkor változik a múlt?
16-os
Kotekszem, mert nem tudom hogy osztonosen vagy ekkora hulye vagy szandekosan. Egyik sem tul jo.
Elkezdesz peldalozni elso kommentelokent (amikor ki sem derult, hogy 14. heteben van a kerdezo), hogy a baratnodnek brutalis mennyisegu cigi szivasa mellett sikerult egy "egeszseges" kisfiut.
Ezt szerintem te sem tudod, hogy pl a fejlodese kozben felnott korara milyen problemai lehetnek majd a cigizes miatt.
Aztan meg irod, hogy ne aggodjon.
Ez mi ha nem biztatas?
Most mar legalabb latom, hogy te teljesen hulye vagy vagy nagyon rosszindulatu.
Keress ra barhol a neten, kerdezz meg orvost. M-I-N-D-E-N-H-O-L azt fogod visszakapni, hogy nem jo cigizni terhesen, barmilyen szakaszban.
Akiket te meg "mindenkinek" hivsz, azok mind le vannak szavazva es akik meg veled ellentetes velemenyen (a helyesen) vannak azok meg erdekes modon fel vannak szavazva. Hogy van ez? Biztos ok a hulyek akik azt mondjak hogy ne cigizzen mi?
"Biztos jó ötlet arra ösztönözni a kérdezőt, hogy ne aggódjon? Ugyanmár. Mert mire? Fejen pörögni zokogva és akkor változik a múlt?"
Ha aggodik az jo, mert akkor erosebben ellenall a cigizesnek. Ennek orulni kene nem lebeszelni errol. Nem hiszem, hogy olyan stresszrol lenne szo, ami az eletet donti el vagy a gyereket. Ellenben ha cigizget azzal meg kart is tesz magaban meg a gyerekben. Ez biztos.
Szoval nem is tudom, hogy hogy van pofad ezek utan felhabordni es ide kommentelgetni ilyen stilusban meg olyat amiket irtal.
Szerintem jobban jarnal ha bekussolnal. Mert amit te irkalsz az egyaltalan nem segiti a kerdezot sot ront a helyzeten. A retardalt velemenyedet meg hagyd meg magadnak meg a baratnodnek meg a szimpatizansaidnak.
Legyszives tobbet ne irjal, mar nagyon gaz helyzetben vagy alapbol.
17
Egy, nem az egyes kommentelő vagyok
Kettő Ezzel a stílussal te mi az anyádat gondolsz magadról?!
19-es
"Kis mértéknél még olyan kicsi ez a hatás, hogy nem is lehet kimutatni"
Komolyan ezzel ervelsz? Cigit szivni mar lassan olyan mintha nem is szivnank? Ezt mi a fenevel tudod alatamasztani? Az eszeddel?
"Itt mindenki csak amellett érvel, hogy az eddigi dohányzástól valószínűleg nem lett súlyos beteg a baba"
Te nem olvastad el az elso oldalon levo valaszokat? Vagy gond van az ertelmezessel?
Az 1-gyes tisztan azt irja le, hogy "nem veszes cigizni terhesen mert a baratnom is mar egy *egeszseges* gyereket szult napi minimum 1 doboz cigi mellett".
Az egy dolog, hogy magunkban kart okozunk, de ne biztassuk a masikat erre.
18-as, Az ilyenekkel mar megengedheto az ilyen stilus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!