Nikotinmentes heets, iqos terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nikotin mentes heetset szívni terhesség alatt iqossal mennyire durva?2021. máj. 19. 13:14
1/7 anonim válasza:
Én nem dohányzom, nyilván könnyen mondom, hogy én ha cigiznék a terhességem előtt, és megtudnám hogy babát várok, azonnal letenném. Semmilyen formában nem szívnám. Se cigi se e-cigi semmi. Van akinél mondjuk nagyobb kárt okoz ha leteszi a terhessége alatt, de én úgy gondolom, hogy nem egészséges. De mindenkinek szive joga eldönteni mit akar tenni, de szerintem az orvosoddal konzultálj a témáról.
2/7 anonim válasza:
Hát, gondolom, jobb, mint a sima cigi. De aki ezt nem képes letenni, az inkább ne nagyon vállaljon gyereket.
3/7 anonim válasza:
Gondolom az elottem kommentelok egyike sem dohanyzik/dohanyzott soha.En terhesseg elott cigiztem,majd teherbe estem .Megprobaltam letenni ,ez az elso 5 honapban sikeres is volt,egyaltalan nem.gyujtottam ra.Majd jott a sovargas..annyira kivantam ragyujtani mint meg soha,de nem akartam.Beszeltem errol a dokival aki szerint sokkal rosszabb ha igy sovargok utana ,mintha ragyujtanek .igy kb hetente elszivtam 1 szal cigit ,de csak akkor gyujtottam ra ha jott ez a sovargas .
4/7 anonim válasza:
Az a doki, aki azt mondja, a sóvárgás rosszabb, mint rágyújtani, a szakma szégyene. Élettanilag meglehetősen nehezen megindokolható, inkább arról van szó, hogy minél gyorsabban le akarja rázni a pácienst. Sajnálom, hogy még mindig vannak ilyenek a szakmában.
5/7 anonim válasza:
Heti egy szal cigitol ugyan mi baja lesz? Semmi..
Nem egy dobozt sziv el naponta/hetente..
6/7 anonim válasza:
Én nem ittam nem dohányoztam terhesen szülésnél mégis meghalt a babánk....millió ismerősöm végig pöfékelt meg ivott és boldogan nevelik a 6-7 éves gyereküket....tedd ami jól esik és ne ide írogass csak lelkiismeretfurdalást okoznak és bepánikoltatnak feleslegesen...
7/7 anonim válasza:
Én a helyedbe teljesen hanyagolnám ezeket legalább a terhesség alatt az iqos amúgy is egy elég új dolog nem tudunk róla sokat. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!