Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhessegtől fájhat odalent?

A terhessegtől fájhat odalent?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy kicsit furcsa és egyben intim kérdést szeretnék feltenni.

Elofordult mar massal is, hogy a terhesseg elejen fajt a nemiszerve? Olyan érzés mintha izomlaz lenne benne.

Lehet ez a vérbőségtől?

A napokban teszteltem pozitívat.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

2021. máj. 19. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem volt már, hogy a menstruáció első napján éreztem ilyet. El tudom képzelni, hogy okozhatja vérbőség.
2021. máj. 19. 12:10
 2/2 Beautygirl97 válasza:

Én is tapasztaltam hasonló érzést, én inkább nyilaló, szurkáló érzést a terhesség elején a hüvelyemben, és menszeszhez hasonló görcseim voltak a pozitív teszt után is, ezek a görcsök szépen elmaradtak,a fájdalom odalent.. hát az igazából végig kíséri a terhességet, csak mindig más lesz egy kicsit :) no de nem kell megijedni, azért nem fáj állandóan mint egy fog, hanem néha ha úgy mozdulsz stb fájdogál, a méhet tartó szalagok nyúlnak, elég rendesen átrendeződik minden odabent plusz a kis Életke is növekszik. :)

Gratulálok! Jó babavárást!

35+4hkm

2021. máj. 20. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!