Ez a pocak már "le van szállva"? Fájhat emiatt odalent?
Sziasztok!
Pár napja eléggé fáj odalent, a hüvelybejárat környékén a csontom. Csak akkor, ha sétálok vagy mozgok, csak úgy magától nem. Nem nyilall, tompán fájdogál. Emiatt úgy közlekedek, mint egy pingvin :D Még csak 34+1 vagyok.
Ez még nincs leszállva..
A fájdalom amit érzel, normálisnak mondható, nyúlnak a szalagok, nehéz a méh, ilyenkor már "csak" hízni fog szinte a baba, a tested felkészül a szülésre. Nekem is ilyen fájdalom volt az utolsó hónapomban végig, néha voltak jobb napok, néha borzasztóak. Azt mondták nekem, nem szabad törökülésben ülni.. nem tudom miért :D
Azt észre fogod venni ha leszáll a hasad, a köldököd felett nem lesz már ilyen íves, hanem a köldök alatt lesz a méh teteje szinte. Amit te magad is ki tudsz tapintani hanyatt fekvésben, alig kell szinte megnyomni a pocak tetejét, érezni fogod hol van.
Ki tudom tapintani, hogy hol van a baba :) A háta rendszeresen jobb oldalon van és nagyon magasan. Én csak amiatt aggódok, nehogy ez a fájdalom a méhszáj rövidülését vagy nyílását jelezze.
És igen, pici a hasam és striám sincs. Csak ott repedt ki a bőröm, ahol korábbi műtéti hegem van (elég hosszan), máshol szerencsére sehol. De a kislányom is nagyon pici, 3300g-ra saccolják a 40. hétre.
Igen ahogy az utolsó írja, olyankor már be fér a tenyered a melled közzé.
De ez még nincs leszallva.
Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!