1/10 kisnita válasza:
Igen már kezd leszállni. Olyan 37. hét körüli... és szerintem kisfiú:)
2/10 anonim válasza:
38 hetes kisfiu,es szerintem nincs meg laszallva :)
3/10 anonim válasza:
te is jól szétrepedtél. nekem is ilyen volt a hasam.
már akár a 9-ik végén is lehetsz ekkora hassal.
az egyik barátnöm most akkora hassal szült a 40-iken mint nekem volt a 6-ik hónapban.
nekem a 30-ik héttöl lent volt a baba, így akár lent is lehet.
a nemét abból szokták megállapítani hogy terülös vagy csúcsos, de az szerintem ekkor már nem müködik az ilyen jóslás + ebböl a szögnböl nem is lehetne látni.
4/10 A kérdező kommentje:
A repedés még az előző terhességemből származik!
2011. ápr. 10. 15:53
5/10 anonim válasza:
Masodik vagyok
Kedves kerdezo,ne foglalkozz a 3ik valaszoloval,csak jolesett neki latni,es persze szova is tenni,hogy nem csak az o hasa repedt ki,ami szerintem bunkosag volt,ennyi...
6/10 anonim válasza:
szia.
szerintem 36 hét és kisfiú.
7/10 anonim válasza:
38.hét!Kislány és le van szállva!
Válasz?
8/10 anonim válasza:
36 hetes, szerintem nincs leszallva es talan kislany. Szep babavarast es konnyu szulest!
9/10 A kérdező kommentje:
Na jó elárulom a választ.39+5h kismama vagyok.Kisfiú lesz
2011. ápr. 10. 17:54
10/10 anonim válasza:
Szep pocid van, gratulalok, es nem is nagy ahhoz kepest hogy mindjart szulsz. Konnyu szulest kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!