Terhesség és e cigaretta?
Persze, hogy kívánod. Egyik napról a másikra nehéz letenni teljesen. Ha nincs bűntudatod akkor cigizz. Itt hiába kérdezed attól még nem egyszerűbb. Senki nem írja le itt nyíltan, hogy cigizik,hiába név nélkül írná.
Te életed ezt neked kell eldönteni.
Az a baj, hogy az e-cigi még gyerekcipőben jár, nincs róla elég információ, így igazából nem lehet tudni mit okoz.
A rendes cigiről tudjuk, hogy mit okozhat. Ez sem biztos, sok dohányzó szül egészséges gyereket, de egy nagy lutri.
Orvosok alternatívaként a viszonylag új icos cigit javasolják, bár nem kismamáknak, egyéb betegségekkel rendelkezőktől hallottam.
Ami biztos, mindhárom dolog nagyban növeli a kockázatot.
En most a kerdes hatasara megneztem par videot h hogyan hat a cigifust a magzatra, nonstop piszkalja az arcat a baba, grimaszol, probalja elhessegetni magatol a fustot.
Altalanossagban pedig: koraszulest okozhat, szuletesi suly kisebb, a mehlepeny hamarabb oregszik, tapanyagellatas rosszabb. A fust izu anyatej keseru. Aki csecsemoje arcaba nem fujna direktbe soha fustot, ugy nem kellene ezt a magzata arcaval, tudejevel sem tenni.
Raadasul eselyesebb h asztmas lesz a gyerek, amivel nem csak o fog szivni hanem az anya is.
Ha ezek egyike sem gondolkoztat el azon hogy a tested jelenleg valaki masnak a "keltetoje" es az egesz immunrendszerenek, egeszsegessegenek a kezdopontja, tekintettel arra h az e-cigi gyerekcipoben jar es ki tudja mit tartalmaz, csokkentsd a rendes cigidet minimalisra.
Szia, hát az a baj, hogy most nagyon beszűkültek a nikotinos e-cigi vásárlási lehetőségek, mert 21-ével betiltottak mindent, ami ízesített cigi, és ez vonatkozik az e-cigi cigifüst ízesítésére is. Szóval most elvileg csak nikotinmentest lehet venni, de az is eléggé le van korlátozva szerintem, nézz utána mindenképpen, hogy mik vannak.
És hát igen, próbáld teljesen lerakni... de szerintem ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!