Miért kívánom a cigit terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sosem dohányoztam, 1x próbáltam évekkel ezelőtt akkor is hánytam tőle ill. Nagyon köhögtem tőle. Azóta se gyújtottam rá 1x sem, most viszont hogy terhes vagyok nagyon kívánom és nem értem miért? Mitől lehet ez? Eszemágában sincs rágyújtani csak nem tudom mitől van ez a kéztetés.2019. ápr. 8. 15:30
1/3 anonim válasza:
Ez aranyos :) Bocsi. Te ezt kívánod,de ne gyújts rá! :D
2/3 anonim válasza:
Én is kívántam terhesség alatt, főleg mikor a tv-ben láttam, hogy cigiznek, akkor is mikor fújták ki a füstöt. Nem tudom mire utal, bár én régen (még jóval a gyerekek születése előtt) dohányoztam. Nem gyújtottam rá, de tetszett hogy fújják, olyankor szívesen elszívtam volna egyet.
3/3 anonim válasza:
Néhány terhes nő igazán furcsa dolgok iránt érez olthatatlan vágyat. Egyik ismerősöm kényszert érzett, hogy a sampont ami a fején felhabzott, megegye...később pedig a benzin kúton az erős benzin szagot hogy beszivja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!