Terhesség és e cigaretta?
Ugyan ebben a cipőben járok, nem tudtam lemondani a dohányzásról, ezelőtt majd csak 2 dobozzal szívtam el.
A védőnő és az orvos is azt javasolta, hogy ne használják e-cigit, mert nem tudni milyen hatással van a magzatra, viszont csökkentsem a napi cigi adagot lehetőleg 5-6szálra vagy az alá.
Az első terhessegemnel nem volt gond, megundorodtam cigitől.
A másodiknál viszont eszeveszettül kívántam. Tudod mikor gyújtottam rá újra? Mikor leválasztotta magát és nem kellett már neki a tejem. Nem voltam stresszes miatta. Ez is csak egy mentseg, az akaratgyenge nőknek, h a stressz jobban árt. Egy nagy frászt! Az e cigi pedig még rosszabb. Keress pótcselekvést, mondjuk köss, horgolj, varrj, egyél egy fél almát, ha ragyújtanál, vagy rágózz, egyél egy szál ropit, de légyszives ne bújj ilyen kamu kijelentések mögé. Légy erős, sokkal több dologról kell majd még lemondanod a gyereked miatt. Ez nem olyan nagy dolog.
Ezt most nem azért mondom, nem vagyok olyan de ha neked is lekerülne a babád az újszülött intenzívre mint nekem, meg sok más anyának, akkor igen rosszul fogod magad érezni. Én nem dohányoztam soha, nem iszok, próbáltam amennyire tudtam, egészségesen élni, mégis ez történt és folyamatosan magamat okolom, pl. Miért ittam néha meg egy dobozos kólát, vagy miért ettem meg egy kolbászos szendvicset mikor az se ajánlott, vagy mi okozhatta ami történt.
Ha cigiztem volna, egy életre szóló önutálatot okoztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!